- Adım
- Aykut
- Cihazım
- Xiaomi
- Konular
- 0
Teşekkürler hocamTebrik ederim hocam. Yapan biri görmek çok güzel. Elinize sağlık
Teşekkürler hocamTebrik ederim hocam. Yapan biri görmek çok güzel. Elinize sağlık
Hocam yedek alalimda çağrı kaydı kısmına nasıl yedek alınacakPaylaşırken değil de hocam uygularken dikkat etmek gerekli
Bu tür işlemleri yapmadan önce mutlaka yedek alınması gerektiğini her yerde söylüyoruz
System/priv-app/Contacts dosyasının yedeğini alıyorsunuz. Eğer başarısız olursanız orijinal APK nizi tekrar TWRP dosyası oluşturarak veya root Explorer ile yer değiştirme yapıyorsunuzHocam yedek alalimda çağrı kaydı kısmına nasıl yedek alınacak
Paylaşırken değil de hocam uygularken dikkat etmek gerekli
Bu tür işlemleri yapmadan önce mutlaka yedek alınması gerektiğini her yerde söylüyoruz
üstad mi6 kullanıyorum mı room son versiyon beta ama contacts.apk nın içinde senin dediğin gibi yol klasör yok com/google var başka klasör yokGeliştirme konuları sadece Custom Romlar içindirContacts.apk ile çalışıyoruz
Stock romda olanlar için yapılamaz
(Yapılabilmesi için uzun bir işlemden geçmesi gerekli)
Çağrı günlüğünü renklendirme
Aç
smali\com\android\contacts\dialer\list\VH\DialerCallVH.smali +Notepad ile aç
Bul
Kod:.method public bindView(Lcom/android/contacts/dialer/list/DialerItemVM;Lcom/android/contacts/dialer/list/DialerUISettings;ZZ)V
İçinde bul
Kod:invoke-direct {p0}, Lcom/android/contacts/dialer/list/VH/DialerCallVH;->bindNameAndNumberViews()V
Altına ekle
Kod:invoke-direct {p0}, Lcom/android/contacts/dialer/list/VH/DialerCallVH;->updateNameColor()V
Dosya sonuna ekle
Kod:.method private updateNameColor()V .locals 3 iget-object v0, p0, Lcom/android/contacts/dialer/list/VH/DialerCallVH;->mItemVM:Lcom/android/contacts/dialer/list/DialerItemVM; iget v1, v0, Lcom/android/contacts/dialer/list/DialerItemVM;->mCallType:I iget v2, v0, Lcom/android/contacts/dialer/list/DialerItemVM;->mForwardedCall:I const v0, 0x1 packed-switch v1, :pswitch_data_0 :goto_0 :pswitch_0 const v1, 0x1 if-eq v0, v1, :cond_0 iget-object v1, p0, Lcom/android/contacts/dialer/list/VH/DialerCallVH;->mName:Landroid/widget/TextView; if-eqz v1, :cond_0 invoke-virtual {v1, v0}, Landroid/widget/TextView;->setTextColor(I)V :cond_0 return-void :pswitch_1 const v0, -0xff8a45 goto :goto_0 :pswitch_2 const v0, -0xe36abd goto :goto_0 :pswitch_3 const v0, -0x10000 goto :goto_0 :pswitch_4 const v0, -0x3ec152 goto :goto_0 :pswitch_5 const v0, -0x1000000 goto :goto_0 :pswitch_6 const v0, -0xb6b6b7 goto :goto_0 nop :pswitch_data_0 .packed-switch 0x1 :pswitch_1 :pswitch_2 :pswitch_3 :pswitch_4 :pswitch_5 :pswitch_0 :pswitch_0 :pswitch_0 :pswitch_0 :pswitch_6 .end packed-switch .end method
Aç
smali\com\android\contacts\ContactsUtils.smali
Bul (Sadece 0x8 ve 0x4 ü 0x0 ile değiştir)
Kod:.method public static setCallLogTypeIcon(Landroid/content/Context;IILandroid/widget/ImageView;)V
Kod:const/16 v0, 0x8 #değiştir 0x0 invoke-virtual {p3, v0}, Landroid/widget/ImageView;->setVisibility(I)V const/16 v0, 0x4 #değiştir 0x0 invoke-virtual {p3, v0}, Landroid/widget/ImageView;->setVisibility(I)V
Çağrı günlüğünü renklendirdik. Şimdi ise Bold kodu ile kalınlaştırıyoruz
Aç
res/layout/dialer_list_call_normal_item.xml ve dialer_list_call_simple_item.xml,
Bul
Kod:<TextView android:textAppearance="@style/TextAppearance.Dialer.List.Primary" android:id="@id/name" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:singleLine="true" android:includeFontPadding="false" android:maxLength="@integer/dialer_list_text_max_length"
ekle
Kod:android:textStyle="bold"
Böyle görünmeli
Kod:<TextView android:textAppearance="@style/TextAppearance.Dialer.List.Primary" android:id="@id/name" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:singleLine="true" android:includeFontPadding="false" android:maxLength="@integer/dialer_list_text_max_length" android:textStyle="bold" />
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Batch APK tool ile parcalamanız gerek. Yoksa dosyaları göremezsiniz. MIUI geliştirme bölümünde batch APK tool anlatımı mevcutüstad mi6 kullanıyorum mı room son versiyon beta ama contacts.apk nın içinde senin dediğin gibi yol klasör yok com/google var başka klasör yok
parçalama yapıyorum ama hata alıyorum bir kismi çıkıyor bir kısmı çıkmıyorBatch APK tool ile parcalamanız gerek. Yoksa dosyaları göremezsiniz. MIUI geliştirme bölümünde batch APK tool anlatımı mevcut
Batch apk konusuna log kayıtlarını veya ekran görüntüsü atın yardımcı olalımparçalama yapıyorum ama hata alıyorum bir kismi çıkıyor bir kısmı çıkmıyor
Siz yamayı mı yaptınız yoksa burada paylaşılan TWRP dosyasını mı yuklediniz hocam?Arkadaşlar mi 8se de Mi Room 9.7.11 kullabıyorum ve TWRP den kurumda bu şekilde hata alıyorum.Yardımcı olur musunuz?