Soru C Type Kulaklık

berkan416

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkab
Cihazım
Red Mi Note 8 P
Konular
6
Konu 'Satılık Baseus Type-C Kulaklık' Satış - Satılık Baseus Type-C Kulaklık ilgilenirsen bende bu var
ben oyun ve ekran kaydı için arıyorum, gürültü engelleyici mikrofonlu gerekiyor, bana da yetersiz kalabilir, ben deneyerek almayı seviyorum, teşekkürler gene de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güzelmiş fakat yorumlara baktım gürültü engelleyici yok yazmış satıcı, keşke olsaydı bunu düşünürdüm, mikrofonda gürültü engelleyici gerekiyor bana işim gereği

İ_acrr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 10T Pro 256G
Konular
23
ben oyun ve ekran kaydı için arıyorum, gürültü engelleyici mikrofonlu gerekiyor, bana da yetersiz kalabilir, ben deneyerek almayı seviyorum, teşekkürler gene de
Bu dediğin özelikler kulaklıkta mevcut bu önemli değil kulaklığı deneyip alamazsınız denettirmezler sağlık açısından hele büyük marketlerde acamazsiniz bile

berkan416

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkab
Cihazım
Red Mi Note 8 P
Konular
6
Bu dediğin özelikler kulaklıkta mevcut bu önemli değil kulaklığı deneyip alamazsınız denettirmezler sağlık açısından hele büyük marketlerde acamazsiniz bile
dün 3.5mm bakmaya gittim sorunu belki halleder diye, telefoncular hep denetiyor, bi teknosa denetmedi, vatana sormadım, oradan zamanında almıştım oda denetmişti. 3.5mm sorunu çözemedim için bugün c type denemeye çıkıcam

İ_acrr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 10T Pro 256G
Konular
23
dün 3.5mm bakmaya gittim sorunu belki halleder diye, telefoncular hep denetiyor, bi teknosa denetmedi, vatana sormadım, oradan zamanında almıştım oda denetmişti. 3.5mm sorunu çözemedim için bugün c type denemeye çıkıcam
Telefoncu denettirir büyük mağazalarda deneyemezsiniz denettirmezler şansını dene

berkan416

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkab
Cihazım
Red Mi Note 8 P
Konular
6
Destekliyor hatta huawei cm-3q model kulaklığı kullanıyorum her fonksiyonu sorunsuz çalışıyor
bu model hoşuma gitti gibi, mikrofonu nasıl peki, net konuşuluyor mu ve gürültü iyi engelliyor mu?

berkan416

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkab
Cihazım
Red Mi Note 8 P
Konular
6
yok okumuyor, bugün çıktım 4-5 tane c type kulaklık denedim hiç birini görmüyor, illa konuda arkadaşların yazdıkları mı çalışıyor bi anlamadım, red mi note 8 pro benimki de ama c type görmüyor ilginç şekilde

berkan416

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkab
Cihazım
Red Mi Note 8 P
Konular
6
çalışıyor şuan kullanıyorum ayrıca ses daha kaliteli tabi le eco type-c de dac var
acaba ses kısmında en aşağıda ayarlarda kulaklık modellerinin gözüktüğü ayar kısmı var, orada senin kısımda 3.5mm mi yazıyor yoksa c type yazan model var mı, bazı red mi note 8 prolarda c type yazıyormuş onlar destekliyor deniyor, bende resimde ki gibi 3.5mm yazıyor, desteklemicek sanırım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

A3ataberk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ataberk
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
4
bu model hoşuma gitti gibi, mikrofonu nasıl peki, net konuşuluyor mu ve gürültü iyi engelliyor mu?
Pek mikrofonla konuşma şansım olmadı ama mikrofonu çok aşağıda değil büyük ihtimalle net konuşulur

berkan416

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkab
Cihazım
Red Mi Note 8 P
Konular
6
Pek mikrofonla konuşma şansım olmadı ama mikrofonu çok aşağıda değil büyük ihtimalle net konuşulur
bana bi atabilirsen ses kısmında en aşağıda kulaklık modelleri ayarı var, o kısmı atar mısın, sende 3.5mm mi var c type mı var merak ettim, sanırım benim red mi note 8 pro desteklemiyor c type kulaklıkları

Üst Alt