Yardım Bypass mi8 se rehber sorunu.

Cristo20

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan AKAY
Cihazım
Xiaomi
Konular
4
Arkadaşlar merhaba 2. el mi8 se aldım 1600 liraya telefon sıfır gibi hiçbir sorunu yok lakin şöyle bir sorunum var bypass olduğu için mi hesabımı giremiyorum bu yüzden kişileri kaydedemiyorum sim kartım 23 kişi destekliyormuş 23 kişi kaydedebildim sonrası için kaydet diyorum isimler yine gözükmüyor gmail hesabı üzerinede kaydedemedim bu sorunun çözümünü bilen var mı ?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
mi 8se ise muhtemelen eu rom kullanıyorsunuz ve eu romda fotoğraftaki gibi sorunsuz gmail e kişi kaydedebiliyoruz. Zaten mi hesabı çalışsa bile mantıken kişileri gmaile senkronize etmek mantıklı. ileride başka bir android yada iphone cihaza geçerseniz zahmetsiz kişileri getirirsiniz..

Ekli dosyalar

• IMG_20220303_091914.jpg
    IMG_20220303_091914.jpg
    118,5 KB · Görüntüleme: 11

Cristo20

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan AKAY
Cihazım
Xiaomi
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mi 8se ise muhtemelen eu rom kullanıyorsunuz ve eu romda fotoğraftaki gibi sorunsuz gmail e kişi kaydedebiliyoruz. Zaten mi hesabı çalışsa bile mantıken kişileri gmaile senkronize etmek mantıklı. ileride başka bir android yada iphone cihaza geçerseniz zahmetsiz kişileri getirirsiniz..
bunu demin denemiştim burayada kaydetmiyordu siz atınca bir daha deniyim acaba bende farklı bir şey mi yazıyor dedim aynısı yazıyormuş ama kaydediyor artık nasıl oldu anlamadım, sağolun.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Fizik kurallarına aykırı olurdu zaten. geçmiş olsun.. angel~~

Cristo20

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan AKAY
Cihazım
Xiaomi
Konular
4
Fizik kurallarına aykırı olurdu zaten. geçmiş olsun.. angel~~
Yine oluyor hocam mesela whatsappa giriyorum daha önce mesajlaştığım birine tıklıyorum kişilere kaydet diyip x yazıyorum kişi başarıyla kaydedildi diyor ama kayıt yok ya da whatsappta bir hata var adı gözükmüyor sadece numara yazıyor.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
üstten kaydedilecek yeri seçmeniz gerekli. gmail seçerseniz sorunsuz kaydeder. bende en çok whatsapp konuşmalarından kişileri sorunsuz kaydediyorum.. Kaydettikten sonra whatsapp kişiler kısmında ' yenile ' yapıldımı kişi gözüküyor..

Cristo20

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan AKAY
Cihazım
Xiaomi
Konular
4
üstten kaydedilecek yeri seçmeniz gerekli. gmail seçerseniz sorunsuz kaydeder. bende en çok whatsapp konuşmalarından kişileri sorunsuz kaydediyorum.. Kaydettikten sonra whatsapp kişiler kısmında ' yenile ' yapıldımı kişi gözüküyor..
yine olmadı hocam özelden numara atabilirseniz örnek için bir ekran kayıt videosu atabilirim bende çözemedim neden olduğunu hiç.

Üst Alt