Satış [ByKatre] Telefon Satışı Ana Konu [Redmi Note 3 Pro eklendi.]

yozay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
3
Fiyat ve stok bilgisi güncellenmiştir.
32 lik mi5 yokmu hocam gelme durumu falan nedir hanımın tel bozulmuşken hemen sizin imeisini attıgınız mi4 ona verip mi5 e geçmeyi düşünüyorum :)

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
ByKatre arkadaşımızdan Lila renk Mi 4s istemiştim halam için. Sağolsun çok ilgilendi. Tee uzaklardan Çinlerden getirtti. Kendisine her nekadar ecel terleri döktürtsemde , bir gün içerisinde yaşatılabilecek aksiliklerden daha fazlasını yaşatsamda ilgisinden ve desteğinden ötürü çok teşekkür ederim. :) Telefon bugün kargoya verildi. Yarın ulaşır diye tahmin ediyorum. Ulaşınca tekrar yazacağım. Tabi gene aksilik olmazsa :D . Şunu da belirteyim; belki benim referansım, tavsiyem pek bi anlam ifade etmez ancak yaşananlardan sonra kesinlikle şimdiden referans olurum. :)

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Eveeet. Telefonu gurcalamamın sonuna geldim ve halama teslim ettim. Kesinlikle çok hoş ve estetik bir cihaz. ByKatre kardeşimizede tekrar tekrar çok teşekkür ederim desteklerinden ötürü. Halam beğendi. Gayet mennun şimdilik. Titanium Backup ile verileri taşıdık. Uygulamaları tekrar kurduk. Hepsini tek tek açtım ve çıktım. Cihazı yeniden başlattım, bir yavaşlama yok. Ancak cihaz ufacık bir işlemde tabir-i caiz ise alev topuna dönüyor. Cpu-z programında mi drop ile dosya kopyalarken 73° yi gördüm. Neden yapar ki bunu? Her şeyi kapattım. Arka planı temizledim. Uçak moduna aldım. Cpu-z cihaz boştayken tüm çekirdeklerin çalıştığını gösteriyor. Yengem de Mi 4s kullanıyor. Onunla karşılaştıracağım. Olmadı Rom değiştirriz. Birde volte açınca görüşme yapılamıyor. Volte iyi bişey değilmiydi? :)
Biraz Mi 4s incelemesi gibi oldu ama :D

ilyas28

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İlyas
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
0
ByKatre'den Mi5 64 GB aldım. Sağ olsun satış konusunda, yazılım, IMEI tamiri gibi konularda fazlasıyla yardımcı oldu. Onunla alışveriş yapmayı düşünüyorsanız kesinlikle tereddüt etmeyin clap~~

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Eveeet. Telefonu gurcalamamın sonuna geldim ve halama teslim ettim. Kesinlikle çok hoş ve estetik bir cihaz. ByKatre kardeşimizede tekrar tekrar çok teşekkür ederim desteklerinden ötürü. Halam beğendi. Gayet mennun şimdilik. Titanium Backup ile verileri taşıdık. Uygulamaları tekrar kurduk. Hepsini tek tek açtım ve çıktım. Cihazı yeniden başlattım, bir yavaşlama yok. Ancak cihaz ufacık bir işlemde tabir-i caiz ise alev topuna dönüyor. Cpu-z programında mi drop ile dosya kopyalarken 73° yi gördüm. Neden yapar ki bunu? Her şeyi kapattım. Arka planı temizledim. Uçak moduna aldım. Cpu-z cihaz boştayken tüm çekirdeklerin çalıştığını gösteriyor. Yengem de Mi 4s kullanıyor. Onunla karşılaştıracağım. Olmadı Rom değiştirriz. Birde volte açınca görüşme yapılamıyor. Volte iyi bişey değilmiydi? :)
Biraz Mi 4s incelemesi gibi oldu ama :D

Güle güle kullansın.
VoLTE için yazayım. Bildiğim kadarıyla bunu kullanabilmek için servisi operatöre açtırmanız gerekiyor. Diğer operatörleri bilmiyorum ama Turkcell'de bu servis var ve imei kontrolü yaparak açıyorlar. Yani durum biraz sıkıntılı.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

yozay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
3
STOKLAR: (23 Haziran güncellendi.)

- Mi4 16GB LTE Beyaz 2GB RAM - 650 TL - 1 adet (30 Haziran teslim)

Referanslar:

Satılanlar:

- Mi5 64GB Siyah - 1600 TL - 1 adet (STOKTA) (Kapalı Kutu - Jelatinli) (ilyas28 hocama satılmıştır.)

- Mi4s 64GB Lila 1150TL - 1 adet (osos11 hocam ön ödemesini yaparak kendisine ayırtmıştır.)(22 Haziran'da gönderilmiştir.)

- Mi4s 64GB Siyah 1150 TL - 1 adet (datxhum hocama satılmıştır.) (21 Haziranda gönderilmiştir.)

- Mi5 128GB Beyaz - 1800 TL (emre0327 hocama ayrılmıştır.) (13 Haziran'da elden teslim edilmiştir.)

- Mi5 64GB Beyaz - 1600 TL - 1 adet (Sahibinden üzerinden satılmıştır.)

- Mi4c 16GB - 700 TL (27 Mayıs Cuma teslim) (karayel811 hocama ayrılmıştır.) (Ürün 27 Mayıs itibari ile gönderilmiştir.)

Mayıs 2016'dan önce satılanlarla ilgili kayıtlarım yok maalesef. Tüm satışlarım bunlar değildir. :)
Mi4 duruyor mu hocam durumu nedir

Üst Alt