Satış (ByKatre) Redmi Note 3 32GB - 840TL - Satıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sxteen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
S4
Konular
0
Hayırlı satislar elinizde hangi renkler var acaba? Bu imei tamirli dediğiniz işlemden sonra telefon pasaport kayıtlı orjinal imei den farklılık gösterirmi güncellemelerde sıkıntı çıkarmı? Vodafone kullanmaktayim 4g şebekelerinde sıkıntı çıkarmi uyumlu çalışırmi? Çift sim olarak sıkıntısiz kullanabilirmiyim?

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Güncellemeler etkilenmez hocam. Orjinalinden de farklı olmaz. Hocam 4G olayına gelir isek bizim ülkemizde kullanılacak bandlar 800 ve 1800MHz bandları. Şu an 1800'ü destekliyor, 800'ü desteklemiyor olarak gözüküyor ama işin aslına gelirsek Helio X10 dahili olarak bu bandlarla birlikte daha birçok bandı da beraber destekliyor. Bu kısıtlama tamamen yazılımsal. Yazılımsal olaylarda da hallolur diye dusunuyorum. Ufak bır arastırma yapmam lazım.

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Güncellemeler etkilenmez hocam. Orjinalinden de farklı olmaz. Hocam 4G olayına gelir isek bizim ülkemizde kullanılacak bandlar 800 ve 1800MHz bandları. Şu an 1800'ü destekliyor, 800'ü desteklemiyor olarak gözüküyor ama işin aslına gelirsek Helio X10 dahili olarak bu bandlarla birlikte daha birçok bandı da beraber destekliyor. Bu kısıtlama tamamen yazılımsal. Yazılımsal olaylarda da hallolur diye dusunuyorum. Ufak bır arastırma yapmam lazım.
Hocam 2600 u unutmussun ama ona destek var :)
Ya şu telefonun 4.5g destekleyeceğine emin olabilsem hemen alıcam ama araştırdım bambaşka söylüyor herkes

Bu arada hayırlı satışlar

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Genel olarak yazmayı unutmuşum. :)

ozozka_n

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
özgür
Cihazım
redmi note 3
Konular
2
merhabalar telefon ile ilgili genel bir bilgi almak istiyorum eger yardımcı olabilirseniz sevinirim.
1. Yüklemiş oldugunuz rom gelistirici rom mu yoksa offical mı?
2. Telefon türkce onu görebiliyorum ancak Türkçe destegi hepimizin bildigi gibi yok. Bunu jbart ile mi yaptınız? eger jbart ile yaptıysanız güncelleme sonrası tekrar ingilizce ya da Çinceye dönmez mi?
ya da Tel bu sekilde güncelleme alıyor mu?

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Hocam şu an MIUIVietnam'ın yaptığı Multi (Çoklu Dil ROM'u) var. Şimdi ben buna Xiaomi.eu ROM'u yükleyeceğim ama bootlaoder kilitli. Alacak arkadaşın MiHesabı ile bootloader kilidini kaldırıp o dediğiniz tüm sorunları halledeceğiz.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Yazılım işleri konusunda hiç sıkıntımız yok hocam. O konuları dert etmeyin derim. :)

ozozka_n

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
özgür
Cihazım
redmi note 3
Konular
2
Hocam şu an MIUIVietnam'ın yaptığı Multi (Çoklu Dil ROM'u) var. Şimdi ben buna Xiaomi.eu ROM'u yükleyeceğim ama bootlaoder kilitli. Alacak arkadaşın MiHesabı ile bootloader kilidini kaldırıp o dediğiniz tüm sorunları halledeceğiz.
Hocam sordugum sorular sacma olursa kusuruma bakmayın bu sıra takıldım bu telefona ama kafamdaki soruları çözemedim. hazır işlemleri kendi yapmıs birini bulunca bende kafamdakileri çözmeye çalısayım dedim:)
bir sorum daha olacak peki bu vietnam romda güncelleme alabiliyor mu kendisi? birde telefon tamamen mi türkce oluyor yoksa yarım yamalak mı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt