Hocam 2600 u unutmussun ama ona destek varGüncellemeler etkilenmez hocam. Orjinalinden de farklı olmaz. Hocam 4G olayına gelir isek bizim ülkemizde kullanılacak bandlar 800 ve 1800MHz bandları. Şu an 1800'ü destekliyor, 800'ü desteklemiyor olarak gözüküyor ama işin aslına gelirsek Helio X10 dahili olarak bu bandlarla birlikte daha birçok bandı da beraber destekliyor. Bu kısıtlama tamamen yazılımsal. Yazılımsal olaylarda da hallolur diye dusunuyorum. Ufak bır arastırma yapmam lazım.
Ya şu telefonun 4.5g destekleyeceğine emin olabilsem hemen alıcam ama araştırdım bambaşka söylüyor herkes
Bu arada hayırlı satışlar
Hocam sordugum sorular sacma olursa kusuruma bakmayın bu sıra takıldım bu telefona ama kafamdaki soruları çözemedim. hazır işlemleri kendi yapmıs birini bulunca bende kafamdakileri çözmeye çalısayım dedimHocam şu an MIUIVietnam'ın yaptığı Multi (Çoklu Dil ROM'u) var. Şimdi ben buna Xiaomi.eu ROM'u yükleyeceğim ama bootlaoder kilitli. Alacak arkadaşın MiHesabı ile bootloader kilidini kaldırıp o dediğiniz tüm sorunları halledeceğiz.