Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Azıcık youtube baktım ama free ram miktarı hoşuma gitmedi. Birkaç uygulama açtı ve free ram 2.2 yazıyordu. Sizde açılışta kullanılabilir ram miktarı ne kadar acaba ?
Arkadaşlar, telefonda EU Rom yüklü ve TWRP ile yedek aldım.Ama Greeshan roma geçeceğim.Acaba Greeshan rom da, EU romdan aldığım yedeği sorun olmadan kurabilir miyim?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar, telefonda EU Rom yüklü ve TWRP ile yedek aldım.Ama Greeshan roma geçeceğim.Acaba Greeshan rom da, EU romdan aldığım yedeği sorun olmadan kurabilir miyim?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Çok enteresan bir rom son sürüm yükledım sarj komple bıtırıp sonra full sarj ıle wıfı 60hz ekran yenıleme oyunsuz vıdeo vs yaptım sarj durumu bu sekılde
Fakat stabil degıl bazı hatalar sorunlar var
Bazen sarj akıcı yıyor bazen duruyor gıbı degısık geldı
Eu dan bır tık daha hızlı gıbı sankı
Magısk moduller ıle ne bılım cok ınce ayarlar gereksız sıstem uygulamarı sıldım dondurdum vs bıraz toparladı bakalım bıkac gune nasıl gıdıcek
Çok enteresan bir rom son sürüm yükledım sarj komple bıtırıp sonra full sarj ıle wıfı 60hz ekran yenıleme oyunsuz vıdeo vs yaptım sarj durumu bu sekılde
Magısk moduller ıle ne bılım cok ınce ayarlar gereksız sıstem uygulamarı sıldım dondurdum vs bıraz toparladı bakalım bıkac gune nasıl gıdıcek
cevap için teşekkürler.Eu romdan çok da iyi değil desenize, Bende Eu romdaki bazı hatalardan ve belki bu romda pil daha iyidir diye geçmeyi düşünüyordum ama, şu an kararsız kaldım.
cevap için teşekkürler.Eu romdan çok da iyi değil desenize, Bende Eu romdaki bazı hatalardan ve belki bu romda pil daha iyidir diye geçmeyi düşünüyordum ama, şu an kararsız kaldım.
Eu daha stabil greshan da hatalar var ufak tefek bıkac gune otururmu bılmem ama endonezya stabıl ekran suresı olarak ıyıdır mıuı launcher da yuklıyınce guzel oluyor
Greashan da 2 cı gun sarj %50 den sonra hızlı dusmeye baslıyor
Bos ram mıktarını yuksek son resımdekı gıbı arada duzelıyor 3.3 oluyor sonra yıne aynı hersey dondurulmus kapanmıs olmasına ragmen
Instagramda falan gezerken bıkac kez tıtreme yaptı safya gecıslerınde bazen takılmalar var vs vs BUg lar var yanı cok stabıl gelmedı ama deneyınlemek ıcın kullanıcam bıraz daha