Yardım Bütünleme ödevim için yardım (word)

Metin5454

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Mert
Cihazım
Mİ Note 10
Meslek
Öğrenci
Konular
31
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
masik x
Telefon Modeli
mi9
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar merhaba notumu yükseltmek için bütünleme sınavına girdim hoca belirli maddeler verip bize bu maddeleri word'e uyarlamamızı söyledi. Bende uyarladım 2-3 kere maddelerin doğruluğunu belge üzerinden teyit ettim sıkıntı yok gibi ama bilen biri bakıp karşılaştırırsa sevinirim.

Ekli dosyalar

• ödev maddeleri.jpg
    ödev maddeleri.jpg
    122,8 KB · Görüntüleme: 33
  • 1912901016-BütünlemeSınav Ödevi.rar
    91 KB · Görüntüleme: 7
Son düzenleme:

ArchAmedli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ArchAmedli
Cihazım
Mi Note 10
Konular
4
Attığım kapak sayfasında yazı tipini Arial'e çevirip kullanmanız daha doğru olacaktır (Arial black değil). Kapak sayfasında özellikle birşey istenmemiş zaten. Hatta başlıklar times new roman istendiği için bu şekilde kalması da uygun olacaktır, kararı size bırakıyorum. angel~~
Evet doğru biliyorsunuz Arial black kullandığınız için yazılar kalın gözüküyor , ki zaten Arial Black yazı tipi Arial yazı fontunun kalın halidir . Hocanızın verdiği şeyleri yanlış olmasın diye tekrar kontrol ettiğimde de hocanızın Arial yazı fontunu kullanmanızı istediğini gördüm .
Araştırma konularına çok fazla değinemiyorum ki zaten elinizden geleni yapmışsınız , elinize sağlık. clap~~

Oyla:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Anladım hocam. Bende direkt arial gozukunce aşırı kalın geldi anlayamamış olabilirim. İnşallah yüksek not alırsınız. Sevgiler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam zaten hocamızın hocasına tavır trip attım aslında. Konu açan hocamıza degil :)

Hocam , bu tür ödevlerde satır aralığı genellikle 1,5 alınması istenir . Sizin teslim edeceğiniz ödevde satır aralığını 3 alıp yazıyı kalın şekilde kullanmanız biraz gereksiz gözükmekte. Kapak sayfasında rastgele boşluklar ve sıralamalar yerine belirli düzende ilerlemeniz sizin için bir artı söz konusu olacaktır. Ekte kullandığım bir örneği sizinle paylaşıyorum.

Hocam yılın 2020 olması birşeyi değiştirmez , arkadaş elinden geleni yapmaya çalışmış teyit ettirmek için foruma yüklemiş . Bizim de görevimiz her zaman hoşgörü ile bakıp yorumlamak , yardımcı olmaktır. 2020 dışındaki yorumlarınıza katılıyorum clap~~

Herkese iyi çalışmalar dilerim .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyla:

Metin5454

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Mert
Cihazım
Mİ Note 10
Meslek
Öğrenci
Konular
31
Attığım kapak sayfasında yazı tipini Arial'e çevirip kullanmanız daha doğru olacaktır (Arial black değil). Kapak sayfasında özellikle birşey istenmemiş zaten. Hatta başlıklar times new roman istendiği için bu şekilde kalması da uygun olacaktır, kararı size bırakıyorum. angel~~
Evet doğru biliyorsunuz Arial black kullandığınız için yazılar kalın gözüküyor , ki zaten Arial Black yazı tipi Arial yazı fontunun kalın halidir . Hocanızın verdiği şeyleri yanlış olmasın diye tekrar kontrol ettiğimde de hocanızın Arial yazı fontunu kullanmanızı istediğini gördüm .
Araştırma konularına çok fazla değinemiyorum ki zaten elinizden geleni yapmışsınız , elinize sağlık. clap~~
cidden teşekkürler arama yerine arial yazıp bıraktığımda otomatik arial black seçmiş hemen düzeltiyorum kapak sayfasını ve normal yazı tipini

Oyla:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Estağfurullah hocam. İnsan insana her zaman lazımdır. Ben universitemin beni bir yere taşımadığından gelistiremediginden şikayet edip okulu bırakmış idim. O yüzden özen göstermeyen tüm akademisyenlere (işini hakkı ile yapanları tenzih ederim) bu konularda gönül koyuyorum. :))
Metin5454 Rica ederim , iyi çalışmalar dilerim :)
Kusura bakmayın Buse S. Yıldız hocam ufak bir yanlış anlaşılma oldu o zaman :)

Oyla:
Üst Alt