- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
Olmadı Google Play mi App Gallery mi diye Huawei ve Xiaomi arasından da bir kazanan seçeriz belki
Olmadı Google Play mi App Gallery mi diye Huawei ve Xiaomi arasından da bir kazanan seçeriz belki
Birincisi hocam "SEN" değil "SİZ" diye hitap ediyoruz. İkincisi çok anket açarak en iyi cihazı bulamazsınız. Girersiniz bir karşılaştırma sitesine, aklınıza, mantığınıza, bütçenize uyan cihaz bulur tercih edersiniz.Ya ben şaşırdım sen saşirmaya bilirsun bu 1 2.cisi mi communty gibi miseverlerin oldu yerde Samsung'un çok oy alması garibime gitti okadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır ben ve çevrem telefon alacak bu yönde karar sizin birden çok platformlarda anket başlattık sonuçlara göre alacağız emmi sen yurtdışı aliyonda ben guvenemedim
Yahu babacan ne saldırganlığı saçmalama baş tacisinHocam her kazananı ringden düşürüp yeni kazanan bulmak amaç,o yüzden durmak yok
Üslubumuza dikkat edelim lütfen
2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.Rehber - Forum Kurallarımız
FORUM KURALLARIMIZ 1. Genel Kurallar 1.1. Görev, Yetki ve Sorumluluklar : Site yöneticilerinin, sitenin ve forumun işleyişi ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirme zorunluluğu bulunmamaktadır. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadırlar. Forum kurallarına uymayan üyeler hakkında...forum.miuiturkiye.net
Save_Mi hocama ek olarakBirincisi hocam "SEN" değil "SİZ" diye hitap ediyoruz. İkincisi çok anket açarak en iyi cihazı bulamazsınız. Girersiniz bir karşılaştırma sitesine, aklınıza, mantığınıza, bütçenize uyan cihaz bulur tercih edersiniz.
2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.
Rehber - Forum Kurallarımız
FORUM KURALLARIMIZ 1. Genel Kurallar 1.1. Görev, Yetki ve Sorumluluklar : Site yöneticilerinin, sitenin ve forumun işleyişi ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirme zorunluluğu bulunmamaktadır. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadırlar. Forum kurallarına uymayan üyeler hakkında...forum.miuiturkiye.net
Haha komiksin abi
Ya ilk defa kullanıyorum bu platformunda nasıl değiştircez yardımınız olurmu bu konuda tam bilgim yokdaSave_Mi hocama ek olarak
Rehber - Forum Kurallarımız
FORUM KURALLARIMIZ 1. Genel Kurallar 1.1. Görev, Yetki ve Sorumluluklar : Site yöneticilerinin, sitenin ve forumun işleyişi ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirme zorunluluğu bulunmamaktadır. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadırlar. Forum kurallarına uymayan üyeler hakkında...forum.miuiturkiye.netBaşlıkta,imla hatası var ve konunun açılma amacı ile de uyuşmuyor maalesef.Başlığınızı daha anlaşılır şekilde düzenlemenizi rica etmek durumundayım.
- 3.1. Sitemizde sadece açık ve anlaşılır başlıklara/mesajlara izin verilmektedir.
- 3.3. Yardım/Destek/İstek paylaşımlarında konunun özeti olan tek bir cümle başlık olarak kullanılmalıdır.
Estağfurullah hocam buyurun,Ya ilk defa kullanıyorum bu platformunda nasıl değiştircez yardımınız olurmu bu konuda tam bilgim yokda