- Adım
- Yakup budak
- Cihazım
- Xiaomi mi 9t
- Konular
- 21
Bursa'nın hangi semtinde oturuyorsunuzhala bu konuda muzdarip olarak devam ediyorum
Bursa'nın hangi semtinde oturuyorsunuzhala bu konuda muzdarip olarak devam ediyorum
Hocam bursa Osmangazi yakın sayılırım. Bursa'yı bilir misiniz bilmiyorum ama balat tarafı uzak banaBursa'nın hangi semtinde oturuyorsunuz
Hocam orası öyle de, biraz çekimserim nedenseBu zamana kadar forumda araştırma yapsaydın yükleme işlemlerini kendin yapabilecek bilgiye sahip olurdun
Bence bu işlere siz hiç girmeyin. Söylediğiniz şikâyetlerinizden ve isteklerinizden anlıyorum ki bu işlemler size ilerde sorun çıkarabilir. Cihazınız güçlü bir cihaz ve şuan 12.5 sürümü çıkmak üzeredir. Yani gereksiz sistem uygulamaları vs kolaylıkla o sürümde kaldırabileceğiniz belirtiliyor. İlla o sürümü beklemeden de istediğiniz uygulamayı kaldırabilirsiniz. Gerekli tüm izinleri verdikten sonra TOOL ALL IN ONE uygulaması ile tek tek seçip telefonda ki tüm uygulamaları kaldırabiliyorsunuz sadece biraz araştırma yapın ve tavsiyemi dikkate alın.evet hocam lakin cihaz da gerçek anlamda gereksiz uygulama var ve boşuna yer kaplıyor. Lakin işlem sonrası cihaz güvenliksiz olacak sanırım? Ben bu işlem ve işlerden anlamıyorum ama cihaz sanırım stabil çalışıyor
Bence bu işlere siz hiç girmeyin. Söylediğiniz şikâyetlerinizden ve isteklerinizden anlıyorum ki bu işlemler size ilerde sorun çıkarabilir. Cihazınız güçlü bir cihaz ve şuan 12.5 sürümü çıkmak üzeredir. Yani gereksiz sistem uygulamaları vs kolaylıkla o sürümde kaldırabileceğiniz belirtiliyor. İlla o sürümü beklemeden de istediğiniz uygulamayı kaldırabilirsiniz. Gerekli tüm izinleri verdikten sonra TOOL ALL IN ONE uygulaması ile tek tek seçip telefonda ki tüm uygulamaları kaldırabiliyorsunuz sadece biraz araştırma yapın ve tavsiyemi dikkate alın.evet hocam lakin cihaz da gerçek anlamda gereksiz uygulama var ve boşuna yer kaplıyor. Lakin işlem sonrası cihaz güvenliksiz olacak sanırım? Ben bu işlem ve işlerden anlamıyorum ama cihaz sanırım stabil çalışıyor
Çok geçmedi ise uygulamayı iade edebilirsiniz. Uygulamaları kaldırmak istiyorsanız da dediğim uygulamayı pc ye kurabilirsiniz.Doğrudur hocam ben bu konularda biraz cahilim biraz. :/ hatta biraz değil bayağı (=
zaten miu ile tanışmam da yakın zaman içerisinde oldu. Cihazım dediğiniz gibi güçlü ama stabil konusunda problem yaşıyorum. Umarım gelecek olan güncelleme de dediğiniz gibi olur da biraz da olsa rahatlarım. Gereksiz dosyaları kskdirabjknek için uygulama bile satın aldım düşünün yani (= lakin ona bile root istedigiji sonradan öğrendim.