- Adım
- Alperen
- Cihazım
- Note 9 Pro
- Konular
- 74
Merhabalar malûm yks ye girdim yaklasik 6-7 senedir rom işi ile uğraşiyorum ilk başlarda ufak ufak magisk ile rom atmaya başlayarak başladım bu işe fakat bu yıllar sonunda bagimlilik haline geldi bende artık üniversiteye gideceğim için bu işlerle uğraşmak istemiyorum çünkü bazen rom atarken ekrana bakmaktan gözlerim sızlamaya kadar gidiyor.
Demem oki üniversiteye gideceğim için artık rom işinden mantıken bu siteyede artık girmeyeceğim bu bağımlılıktan kurtulmaliyim o yüzden sizden son bir sorum var tek bir rom atip bootloader kilityelip bu isten kurtulmak istiyorum.
Bu yüzden size son bir sorum olucak
MIUI 14 Endonezya
MIUI 12.5.2 Endoneyza
MIUI 12.0.4 Endonezya
Bu 3 romdan birini kurucam yada sizin ozellikle tavsiye ettiğiniz bir romu kurabilirim fakat önereceğiniz romu Suna göre secerseniz çok iyi olur
- Aosp rom olmasin miui olsun
-Mumkunse rom stock olsun veya olacaksada hatasiz bir miui custom olabilir
Şimdiden teşekkür ederim burda gerçekten iyi bir vakit gecirdim bana bu zamana kadar yardım eden etmeyen herkese tekrardan teşekkürler.
Demem oki üniversiteye gideceğim için artık rom işinden mantıken bu siteyede artık girmeyeceğim bu bağımlılıktan kurtulmaliyim o yüzden sizden son bir sorum var tek bir rom atip bootloader kilityelip bu isten kurtulmak istiyorum.
Bu yüzden size son bir sorum olucak
MIUI 14 Endonezya
MIUI 12.5.2 Endoneyza
MIUI 12.0.4 Endonezya
Bu 3 romdan birini kurucam yada sizin ozellikle tavsiye ettiğiniz bir romu kurabilirim fakat önereceğiniz romu Suna göre secerseniz çok iyi olur
- Aosp rom olmasin miui olsun
-Mumkunse rom stock olsun veya olacaksada hatasiz bir miui custom olabilir
Şimdiden teşekkür ederim burda gerçekten iyi bir vakit gecirdim bana bu zamana kadar yardım eden etmeyen herkese tekrardan teşekkürler.