- Adım
- Zekeriya
- Cihazım
- Note 9 Pro
- Meslek
- Tekniker
- Konular
- 42
Sizlerde şuan bilmeden yargılıyorsunuz çünkü rom global bir sürü platformda yayınlandı. Bu forumdan çok daha büyük platformlardan bahsediyorum. Sıradan bir iş değildi ama çok fazla sorun vardı. Hocamızın eksiği veya hatası olabilir. Ben konuyu görmedim. Ama içeriği tekrar düzenlenir ve paylaşılırdı. Çözüm basit, ama konu çok yanlış yerlere gitmiş.Bu işler o kadar basit değil deneme fırsatım olmadı demişsiniz denemediğiniz birşeyi paylaşmanızı pek tavsiye etmem daha geçen gün note 6 pro için port rom paylaşıldı ne oldu dersiniz 10 15 kişinin cihazı brick oldu port rom hatalı olduğu gibi brick ederken bootloader kitliyor.
Konunuzda kurulum talimatları yok vendor gerekiyo mu gerekmiyo mu belli değil sadece indirme linki ve changelog var bu denemediğiniz android 12 port romu riskli diyelimki forumda birileri yükledi cihaz brick oldu buda forumun kalitesini itibarını zedeler paylaştığınız şeyleri mümkün olduğunda test etmenizi ve kurulum talimatlarını paylaşmanızı öneririm emin olun bu forumda herkes herşeyi bilmiyor.