Yardım bunu yaparsam winodws kaydım gider mi

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
.
Telefon Modeli
.
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
arkadaşlar bende windows 10 pro var ve kayıtlı ( babamın iş yerinin eski laptopu imiş yenileneceği zzaman atılacakmış babamda atmayın ben alayım deyip almış o yüzden kayıtlı)
ama windows 10 da çok yavaş acaba ben bu laptopta windows 7 ye geçersem windows kaydım gider mi

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
Ram düşüktür, sd fazla doludur, gereksiz progralar yüklüdür. İşyerlerindeki bilgisayarlardan nefret ederim. En anlamıyanına verirler ve o adamın önüne son model msi bilgisayar versen 10 günde tosbağaya çevirir.
En azından 8 ram varsa win 10 home SL çatır çatır çalışır.
Lisans misans boşver çak formatı. Pro olmasın ama. Home her halükarda daha iyidir.

Oyla:

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
Ram düşüktür, sd fazla doludur, gereksiz progralar yüklüdür. İşyerlerindeki bilgisayarlardan nefret ederim. En anlamıyanına verirler ve o adamın önüne son model msi bilgisayar versen 10 günde tosbağaya çevirir.
En azından 8 ram varsa win 10 home SL çatır çatır çalışır.
Lisans misans boşver çak formatı. Pro olmasın ama. Home her halükarda daha iyidir.
ram zaten 8gb ayrca SL ne oluyor

Oyla:

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
jitterprosu, Windows 10 home Single Language demek. Tek dil olduğu için boyut olarak dahada küçük. Az yer kaplar ve oyunlar için iyidir.
O bilgisayarın sadece formata ihtiyacı var. Ama içi kirlenmiş ise bir bakımdan geçmesi iyidir. Anladığım kadarıyla fazla bu konulara ilgili değilsiniz. Sökmek zor gelebilir. Elektirik süpürgesinin borusunu alın ve alttaki soğutma ızgaralarına egzost boşaltma oyuklarına tutarak bir temizlik yapın.
Bilinçsizce uzun sure kullanılmış ssd lerde inanılmaz yavaşlar. Degiştirmek gerekebilir.

Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Bende kendi kullandığım win10 key yazılımı var sınırsız şekilde lisanslıyor eğer ki key sorunun olursa özelden yazabilirsin

Oyla:
Üst Alt