Yardım bunu yaparsam winodws kaydım gider mi

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
.
Telefon Modeli
.
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
arkadaşlar bende windows 10 pro var ve kayıtlı ( babamın iş yerinin eski laptopu imiş yenileneceği zzaman atılacakmış babamda atmayın ben alayım deyip almış o yüzden kayıtlı)
ama windows 10 da çok yavaş acaba ben bu laptopta windows 7 ye geçersem windows kaydım gider mi

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Windows 10 lisansı Windows 7 de çalışmaz.

Oyla:

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
Marka ne,lisans türü nedir, kayıtlı bir kullanıcı hesabı varmı, lisans bu kullanıcı adına mı OEM mi retailmi? Bunları bilmeden cevap vermek zor, bazı markalarda gömülü oem lisans ile bu yapılabilirken (dell gibi, sürüm düşürme hakkı) bazılarında saç baş yoldurur HP gibi. Win 7 yi hiç çalıştıramama ihtimali bile var.
Özetle iyi incelemek lazım
eski dediniz ama bir ihtimal uefi filan varsa bayağı karışık bir durum olabilir.
En basit yöntem şu anki win 10 sürümünü net olarak öğrenip mesela 10 pro ise , win 10 pro kurulum isosu hazır bulundurmak şartıyla, bir win 7 format denemesi yapılır. Hoş win 7 yerine 8.1 daha iyidir aslında. Baktın olmuyor win 10 proyu geri kurarsın. Retail lisans ise lisans uçar bu durumda.

Oyla:

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Marka ne,lisans türü nedir, kayıtlı bir kullanıcı hesabı varmı, lisans bu kullanıcı adına mı OEM mi retailmi? Bunları bilmeden cevap vermek zor, bazı markalarda gömülü oem lisans ile bu yapılabilirken (dell gibi, sürüm düşürme hakkı) bazılarında saç baş yoldurur HP gibi. Win 7 yi hiç çalıştıramama ihtimali bile var.
Özetle iyi incelemek lazım
eski dediniz ama bir ihtimal uefi filan varsa bayağı karışık bir durum olabilir.
En basit yöntem şu anki win 10 sürümünü net olarak öğrenip mesela 10 pro ise , win 10 pro kurulum isosu hazır bulundurmak şartıyla, bir win 7 format denemesi yapılır. Hoş win 7 yerine 8.1 daha iyidir aslında. Baktın olmuyor win 10 proyu geri kurarsın. Retail lisans ise lisans uçar bu durumda.
dell marka bir pc , PRO , bilmiyorum , bilmiyorum ( sizce yapılır mı )

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Bilgisayarın işlemci Ram ekran kartı özelliklerini yazabilir misin eğer donanım durumu çok kötü değilse o bilgisayarı Windows 10 dada güzel bi performansla kullanabilirsiniz büyük ihtimalle hdd depolama var ssd alıp taktirabilirsiniz 1-2 dakikada açılan sistem 10 saniyede açılır.

Oyla:

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarın işlemci Ram ekran kartı özelliklerini yazabilir misin eğer donanım durumu çok kötü değilse o bilgisayarı Windows 10 dada güzel bi performansla kullanabilirsiniz büyük ihtimalle hdd depolama var ssd alıp taktirabilirsiniz 1-2 dakikada açılan sistem 10 saniyede açılır.
zaten ssd takılı
intel hd graphics 4000
amd radeon hd 7600M series
intel i7-3632QM

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Windows 7 ölü bi sistem artık format atarak tekrar Windows 10 kurmayı deneyin lisansida çok takmayın 20 30 liraya satılıyor araştırın.

Oyla:

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
Oyla: