Bunaldım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
O zaman birazcık tebessüm gerek clap~~clap~~

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Kardeşim o yaşadıkların nerede ise her insanın dönem dönem başına gelen şeyler zaman herşeyin ilacı bu zamanı zevk aldığın şeylere ayır kafanı gereksiz şeylere takma ve hepsinden önemlisi bol bol spor yap ağır Spor değil çık dışarı yürü koş emin ol bazı sorunlar gecicek zamanla
Arkadaş haklı zor bi dönemde önemli bi sınav dönemi herkes yaşadı bunu. Spor olarak tavsıyem bısıkletı seçebilirsin :D

Etrafındaki insanlar öyle ıse konuşma bı kac arkadaşın yeter sana. Ben yalnız yasıyorum bazıları soruyor sıkılmıyon mu dıye ama bunada alıştık. Hatta yalnız yasamaya alıstıgım ıcın ev arkadaşı bile aramadım böylesını daha cok sevıyorum yalnız yurumek gezmek vs..

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Teşekkür ederim değerli fikriniz için :) osmancan71

batu811

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
batuhan
Cihazım
mi6
Konular
16
Birçok kişi tavsiye vermiş bende tavsiye vermek fikirlerimi paylaşmak istedim belki de yazdıklarını okuyuca bendeki şeylerde yükseldi bilmiyorum.Senin yaşadığın sınav çalışma stresini seneler önce yaşadım sınava çok çalışmadım gelecek ile ilgili plan yapmadım veya yapamadım neyse sınava çalışma stresini üstümden attım sınava girdim çıktım tabi girmeden ki heycan ve baskı muazzamdı neyse sonuç geldi iyiydi 2.sınava girdim çıktım yine bir stresler şeyler sonucu geldi sanki yıkıldım gibi oldum ama kime göre yıkılma girip giremiyeceğim üniversiteleri doğru dürüst bilmiyorum daha karın spazmları mı dersin çevrende herkes mutlu sen somurtkansın ailem gülüp eğlenirken sokaklarda tek başına dolaşırdım mesela oysaki daha sonra üniversite kazanamıcak veya düşük puanlı yerlere gidicek arkadaşlarım benden mutluydu veya öyle gözüyordu.Bi üniversiteye girdim son sınıftayım okulum biticek öğrenci hayatım sonlanıcak diye içim karalar bağladı psikolojim bozuldu biri okulun bitiyo staj yapçaksın dediğinde sevinemiyorum staj yeri bulamadım ülkenin hali belli çıkınca nerde iş bulucam napıcam kaygıları iş bulamazsam okul bitmezse ailem ne der ne yaparım şöyle yapsam bunları yapabilir miyim o kadar çok insanın içini sıkan şey var ki.Sadede gelicek olursam her yaşın,her günün kendi derdi başka belki sorsan abilerimizin ablalarımızın bizden daha çok derdi vardır daha bozuktur psikolojik durumları,hayatı biraz akışına bırak kendini suya salıp bırakma ama zevk aldığın şeyleri yap biraz bunları yaparken de sınava çalışmayı unutma hedefin varsa hedefin için çalış yoksa bul sonuçta üniversite hayatına şekil vericek bi dönemeç bu dönemece ne kadar iyi girersen bi şekilde iyi çıkarsın diye düşünüyorum daha konuşurum da çok yazdım kusura bakmayın(:|

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Merhaba dostum öncelikle belki saçma gelebilir fakat Spora başlamanı tavsiye ederim, ciddi anlamda beyin yorgunluğu alıyor, stresi azaltıyor, vucut yorgunluğun gidiyor, kafan daha iyi çalışıyor. Spora başlamadan önce uyuyamayan, erken uyanamayan hep vucut yorgun olan bir insandım. Başladıktan sonra hem güçlendim hemde çok dinç olmaya başladım, hiç bir zaman yorulmuyorum hep enerjiğim, buda bir çözüm olabilir.

wmprx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
8
Sana tavsiyem, kendini tamamen derslere verme. Öğretmenlerin hemen hemen hepsi "1 sene sosyal hayattan kopun, dışarı çıkmayın derslere çalışın" dese de bana göre doğru değil. Sen ruhunu dinlendiremedikten sonra emin ol okuduğundan bile artık birşey anlayamaz duruma gelirsin, konsantre olamazsın.

Diğer çoğu arkadaşında önerdiği gibi; çık gez, arkadaşlarınla biraz zaman ayır, dertleş. Bir süre sonra herşeyin yavaş yavaş yoluna girdiğini anlayacaksın..

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Teşekkürler değerli fikirleriniz için çok güzelsiniz allah hepimize yardım eylesin :)

Sufisko

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
..-..
Cihazım
Mi 11 lite 5g N
Konular
35
Gelecek kaygısı gerçekten insanı yıpratan bir süreç.. Bu dönemde insanın dayanabileceği, sığınabileceği güvenli bir liman olmaz ise yanlış yollara sapmak, bu süreçten ağır psikolojik yaralar almak kaçınılmaz olabiliyor. Peki nedir en güvenli liman, Şüphesiz bizleri yaratan Yüce Allah'a tevekkül etmektir.. "bunca yıl çabaladım, çalıştım, emek verdim ve şüphesiz Rabbim benim çalışmalarımın güzel bir sonuca ulaşmasını sağlayacaktır" diye düşünebilirsek, bu ruh hali, bu olumlu bakış umarım ferah ve rahat hissetmenizi sağlayacaktır kıymetli kardeşim. :)

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Dostum bende okul bittikten sonra çok iş aradım 8.ayın sonunda arkadaşım sayesinde buldum işi ciddi anlamda iş bulmak zor fakat zamana bırakmak lazım elbet bir kapı açılır karşına şimdi 9.ayımı doldurdum 2 gün önce hala buradayız bakalım. :)

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Teşekkürler sağ olun fikirleriniz ince düşünceleriniz çok güzel :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt