Bunaldım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Değerli forumdaşlar abilerim, ablalarım, kardeşlerim galiba psikolojim bozuldu üniversite sınavına hazırlanıyorum ne motive olabiliyorum her günüm stres asabilik sahte gülüşler gerçekten bıktım ders çalışmıyorum, çalışmak istiyorum ama konfor alanından çıkamıyorum, ailemin o emekleri benim o emeklerim öğretmenlerimin üzerime titremesi ah ah ne yapacağım bana büyüklerim akıl verin gerçekten bıktım hayatıma dokunan bir insan olabilirsiniz belki teşekkürler...

Son düzenleme:

strong

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kadir
Cihazım
mı 6
Konular
14
Kardeşim o yaşadıkların nerede ise her insanın dönem dönem başına gelen şeyler zaman herşeyin ilacı bu zamanı zevk aldığın şeylere ayır kafanı gereksiz şeylere takma ve hepsinden önemlisi bol bol spor yap ağır Spor değil çık dışarı yürü koş emin ol bazı sorunlar gecicek zamanla

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Kaan kardeşim senin geçtiğin o yollardan ben yıllar yıllar önce geçtim. Nasıl bir halde olduğunu inan çok çok iyi anlıyorum. Sana tavsiyem zevk aldığın şeylere yönelmen. Misal ben basketbol oynamaktan çok zevk alıyordum ve her sıkılmaya başladığımda hiç beklemeden direk basketbol oynamaya gidiyordum. Ayrıca bir güzel haber daha vereyim sana. AppleWatch resourceler hazır durumda. Şu an test ediyorum birazdan paylaşacağım...

Cemre Hanım

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cemre
Cihazım
xiaomi mi max 3
Konular
10
Değerli forumdaşlar abilerim, ablalarım, kardeşlerim galiba psikolojim bozuldu üniversite sınavına hazırlanıyorum ne motive olabiliyorum her günüm stres asabilik sahte gülüşler gerçekten bıktım ders çalışmıyorum ailemin o emekleri benim o emeklerim öğretmenlerimin üzerime titremesi ah ah ne yapacağım bana büyüklerim akıl verin gerçekten bıktım hayatıma dokunan bir insan olabilirsiniz belki teşekkürler...
Bazen ne kadar güçlü olduğumuz iyi günümüzde değil kötü günümüzde anlaşılır. Herşey mükemmel olduğunda iyiyim demek çok kolay. Ama işler zorlaştığında "ben burdayım hic bir yere gitmiyorum" demek zor. Şimdi sen o dönemeçtesin. Ya kalacaksın ya gidecek. Kalırsan güzel bir işin güzel bir hayatın olacak herkes seninle gurur duyacak ve yıllar sonra geçirdiğin stresli günleri unutacaksın. Yok ben yapamıyorum dersen yıllar sonra dönüp baktığında yapabilirdim aslında herşey çok farklı olabilirdi diyeceksin hayatın pişmanlıklarla dolacak. Eminim sen güçlü birisin!

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önerileriniz için teşekkürler spor yapıyorum vücut geliştiriyorum ve boks ile ilgileniyorum ama bu depresyon sanırım gören sende ne vucut var diyorsa bile umrumda değil etrafım sahte ınsanlar ile dolmus sanki herkes benden bir sey bekliyor güvenlerini hissedemiyorum artık allahım hidayete erdirir inşallah 'AnKeBuT hocam ellerinize sağlık.. strong teşekkür ediyorum kız arkadaşım yok sosyalleşmeyi deneyeyim gerçekten sıkıcı..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazen ne kadar güçlü olduğumuz iyi günümüzde değil kötü günümüzde anlaşılır. Herşey mükemmel olduğunda iyiyim demek çok kolay. Ama işler zorlaştığında "ben burdayım hic bir yere gitmiyorum" demek zor. Şimdi sen o dönemeçtesin. Ya kalacaksın ya gidecek. Kalırsan güzel bir işin güzel bir hayatın olacak herkes seninle gurur duyacak ve yıllar sonra geçirdiğin stresli günleri unutacaksın. Yok ben yapamıyorum dersen yıllar sonra dönüp baktığında yapabilirdim aslında herşey çok farklı olabilirdi diyeceksin hayatın pişmanlıklarla dolacak. Eminim sen güçlü birisin!

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu mesajınız içten bir tebessüm ettirdi teşekkür ediyorum içimdeki canavar uyansın artık :)

merttamer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi9 T 6gb 128
Meslek
Öğretmen
Konular
7
Yaşadığımız devir ve beklentileri, yaşamımızdaki belli dönemleri, özellikle hayata atılma, kendi ayakları üzerinde durabilme misyonu vs. gibi durumlar sizin yaşınızdaki bir çok insanın karşılaştığı, yaşamak zorunda olduğu bir süreç ne yazık ki. Hemen hemen herkes yaşamıştır bu süreci. Hiç bir şey sizden daha değerli değildir. Sağlığınız yerinde olduğu sürece mücadele hep olacaktır. Keşke gelecek kaygısı olmadan yaşayabilseydik bu topraklarda. İnanın dünyanın en ilkel toplumlarında o kadar imkansızlıklara rağmen bizlerden daha mutlu oldukları aşikardır. Bizde yok iş yok evlilik, çoluk çocuk... Geçinme çabası ya da varlık içinde saçmalama ne bileyim işte... Toplum olarak mutsuzuz zaten yalnız değilseniz merak etmeyin. Sıkıntılı bu dönemleriniz gelip geçecektir inşallah. Siz mazide kalacak ve hatırlayınca sizi üzmeyecek ya da utandırmayacak çabanızı sarf edin gerisi Allah kerim. Her şeyi de kontrol altına alacak değiliz zaten.

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaşadığımız devir ve beklentileri, yaşamımızdaki belli dönemleri, özellikle hayata atılma, kendi ayakları üzerinde durabilme misyonu vs. gibi durumlar sizin yaşınızdaki bir çok insanın karşılaştığı, yaşamak zorunda olduğu bir süreç ne yazık ki. Hemen hemen herkes yaşamıştır bu süreci. Hiç bir şey sizden daha değerli değildir. Sağlığınız yerinde olduğu sürece mücadele hep olacaktır. Keşke gelecek kaygısı olmadan yaşayabilseydik bu topraklarda. İnanın dünyanın en ilkel toplumlarında o kadar imkansızlıklara rağmen bizlerden daha mutlu oldukları aşikardır. Bizde yok iş yok evlilik, çoluk çocuk... Geçinme çabası ya da varlık içinde saçmalama ne bileyim işte... Toplum olarak mutsuzuz zaten yalnız değilseniz merak etmeyin. Sıkıntılı bu dönemleriniz gelip geçecektir inşallah. Siz mazide kalacak ve hatırlayınca sizi üzmeyecek ya da utandırmayacak çabanızı sarf edin gerisi Allah kerim. Her şeyi de kontrol altına alacak değiliz zaten.

Bazen yanlış döneme mi denk geldim diye düşünmüyor değilim teşekkürler wasntme~~

Baranko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baran
Cihazım
Mi8 lite ve mi8
Konular
1
Böyle şeyler herkesin başına gelir hatta gelmiştir bile sınav maratonu biraz sıkıcıdır.. kendine bir program yap ve bu programın içinde kendine sosyal cevrene de zaman ayır .. Bu durumu düzene sokarsan hem istediğin bölümü kazanır emek veren insanlara da mahçup olmassın hemde sosyal çevrenden kopmamış olursun ..

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
ailemin o emekleri benim o emeklerim öğretmenlerimin üzerime titremesi
Bu cümle ile, nasıl bir bilince ve sorumluluğa sahip olduğun aşikar.Bunun için aşamayacağın bir sorun olmadığını düşünüyorum.Bu taşınan yükün aşırılığı ve yalnızlığın etkisi.
Hepimiz bahsettiğin o sahte gülüşlerle, stresle, asabilikle yalnız başımıza muhatabız.Bu hepimizin yakalandığı hastalık.Bu hastalıkla birlikte yaşamayı öğreneceğiz ya da alışacağız.
Yolun sonundaki özgürlüğü düşün. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt