Tema Bulut v10 Markette Yayında

• Konbuyu başlatan Sekko
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 162
  • Görüntüleme 16K

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Hocam bu yeni sürüm yayınlandımı? Tema marketinden yüklemiştim güncelleme felan göstermiyor, kaldırıp tekrar mı yüklemeliyim? Kilit ekranında music player olmadığından eski sürüm olduğunu düşünüyorum
Güncelleme gelince bildirim gelir hocam . Bende şimdi kontrol ettim hala onayda gözüküyor. Temayı onaylayan Hintli arkadaş ağır çalışıyor 1 aydır . Bir aksilik olmazsa bu hafta içinde onaylar diye düşünüyorum

FlyingKat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Galaxy S23Ultra
Meslek
I fly brudda
Konular
38
Güncelleme gelince bildirim gelir hocam . Bende şimdi kontrol ettim hala onayda gözüküyor. Temayı onaylayan Hintli arkadaş ağır çalışıyor 1 aydır . Bir aksilik olmazsa bu hafta içinde onaylar diye düşünüyorum
Tamamdır hocam takipteyim, peki neden hintli mağazasına yüklediniz? Merak ediyorumda :D

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
Sabırla bekleyen herkese sonsuz teşekkürler :)
Bulut v10! Tema mağazası linki ;

http:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam öncelikle emeğinize sağlik :) çok beğendim, temanizi farkli tema uygulamasindan yüklüyorum oda kalici durmuyor temalar uygulamasindan ariyorum bulamiyorum, linke tikliyorum bağlanilamiyor yaziyo, acaba bölge kaynaklimi diye dusundum türkiyeye ayarladim yine temanizi aradim bulamadim markette nasil bulabilirm yardim edermisiniz

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Hocam öncelikle emeğinize sağlik :) çok beğendim, temanizi farkli tema uygulamasindan yüklüyorum oda kalici durmuyor temalar uygulamasindan ariyorum bulamiyorum, linke tikliyorum bağlanilamiyor yaziyo, acaba bölge kaynaklimi diye dusundum türkiyeye ayarladim yine temanizi aradim bulamadim markette nasil bulabilirm yardim edermisiniz
Hindistan seçin hocam

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Tamamdır hocam takipteyim, peki neden hintli mağazasına yüklediniz? Merak ediyorumda :D
Hocam bir çok sebebi var
Birincisi dil , yaptığımız temalarımızı çince olarak vermezsek çince mağazası onaylamaz , Hindistan ingilizce kullanıyor ve çevirisi bu bakımdan kolay .
İkincisi mevcut bölgelere en yakın konumda hindistan bulunuyor, kültür olarak daha yakınız
Üçüncüsü onay süreci hindistan mağazasında 1gün - 14 gün arası değişiyor, çin gibi mağazalarda aylarca sürebiliyor .

FlyingKat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Galaxy S23Ultra
Meslek
I fly brudda
Konular
38
Hocam bir çok sebebi var
Birincisi dil , yaptığımız temalarımızı çince olarak vermezsek çince mağazası onaylamaz , Hindistan ingilizce kullanıyor ve çevirisi bu bakımdan kolay .
İkincisi mevcut bölgelere en yakın konumda hindistan bulunuyor, kültür olarak daha yakınız
Üçüncüsü onay süreci hindistan mağazasında 1gün - 14 gün arası değişiyor, çin gibi mağazalarda aylarca sürebiliyor .
Son dediğiniz onay süreci mantıklı geliyor, tekrardan emeğiniz çalışmanız için teşekkür ederim

Truva001

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinç
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Çiftçi
Konular
3
Hocam MIUI 11 geçtik bildirim çubuğu gitti düzenleyip bir mtz yayınlasanız mümkünse

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129