Sohbet Bulut Depolama Olarak Tavsiyeleriniz?

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Mi cloud biraz tuzlu gibi geldi bana. 50 GB yıllık 90 100 TL miydi neydi.

Sanırım, fotoğraf ve belgelerinizi yükleyeceksiniz.
Peki, 50 GB'lik alan yeter mi ? diye düşünmelisiniz.

Şöyle bir yöntem denense daha iyi olmaz mı?
sürekli bir yerlere aylık veya yıllık para ödeme yapmak yerine iki adet Harici Veri Diski alsanız.
Sizin belirleyeceğiniz aralıklarla cep telefonundaki verileri(fotoğraf, video, belge) ikisine birden transfer etseniz daha iyi olmaz mı?

mrtytkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi9 SE
Konular
1
Hocam sorunun çözüldü mü bilmiyorum ama istersen internette bir araştır 5-10₺ ye sınırsız ömür boyu Google driver satılıyor ben öyle yaptım memnunum

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Hocam sorunun çözüldü mü bilmiyorum ama istersen internette bir araştır 5-10₺ ye sınırsız ömür boyu Google driver satılıyor ben öyle yaptım memnunum
Hocam ben de bedava alıyorum isterseniz size yönteminin linkini atabilirim. Pek güvenim gelmiyor nedense.

_yasin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
S23U 12/256
Konular
6
Üniversite öğrencisi iseniz Onedrive kullanın. Ben AOF okuduğum dönemde xxx@aof.anadolu.edu.tr şeklinde mail adresi almıştım. Office 365 pro plus ücretsiz ayrıca Onedrive 1TB.
Sadece fotoğraf yedeklemeyi düşünüyorsanız google fotoğraflar sınırsız depolama imkanı (kaliteden taviz vererek) sunuyor. Orijinal kalite olsun derseniz 15GB

Mart kedisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi6
Konular
18
Nasıl yaptınız o kadar uygun ? Güvenilir mi

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mart kedisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi6
Konular
18
Üniversite öğrencisi iseniz Onedrive kullanın. Ben AOF okuduğum dönemde xxx@aof.anadolu.edu.tr şeklinde mail adresi almıştım. Office 365 pro plus ücretsiz ayrıca Onedrive 1TB.
Sadece fotoğraf yedeklemeyi düşünüyorsanız google fotoğraflar sınırsız depolama imkanı (kaliteden taviz vererek) sunuyor. Orijinal kalite olsun derseniz 15GB
Hocam aynen öğrenciliğim var nereden kayıt oluyoruz zaten aktif Google hesabına ekleyebilir miyiz yeni bir Google hesabı imkansız benim için.

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Evet onu bedava alıp satıyorlar en sinir olduğum yöntem millet para veriyor birde... Ama güzel fikir,bilmeyenler için

mrtytkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi9 SE
Konular
1
Nasıl yaptınız o kadar uygun ? Güvenilir mi

Sadece
Evet onu bedava alıp satıyorlar en sinir olduğum yöntem millet para veriyor birde... Ama güzel fikir,bilmeyenler için
Millet para veriyor sinir oluyorum demişsin de kardeşim herkes öğrenci değil ki ne yapalım. Adamlar benim mail adresimi aldı sınırsız yaptılar. Sadeceon da aratın orada görürsünüz arkadaşlar

_yasin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
S23U 12/256
Konular
6
office.com adresine giderek oturum aç demeniz gerekiyor. aof.anadolu.edu.tr uzantılı mail adresini ve şifrenizi girdiğinizde aşağıdaki gibi bir ekranla karşılaşacaksınız. Office i yüklemenize gerek yok. Direkt Onedrive ı kullanabilirsiniz.
Mail adresiniz yoksa;
adresinden mail adresi alın.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt