Mi cloud biraz tuzlu gibi geldi bana. 50 GB yıllık 90 100 TL miydi neydi.
Hocam ben de bedava alıyorum isterseniz size yönteminin linkini atabilirim. Pek güvenim gelmiyor nedense.Hocam sorunun çözüldü mü bilmiyorum ama istersen internette bir araştır 5-10₺ ye sınırsız ömür boyu Google driver satılıyor ben öyle yaptım memnunum
Nasıl yaptınız o kadar uygun ? Güvenilir miHocam sorunun çözüldü mü bilmiyorum ama istersen internette bir araştır 5-10₺ ye sınırsız ömür boyu Google driver satılıyor ben öyle yaptım memnunum
Hocam aynen öğrenciliğim var nereden kayıt oluyoruz zaten aktif Google hesabına ekleyebilir miyiz yeni bir Google hesabı imkansız benim için.Üniversite öğrencisi iseniz Onedrive kullanın. Ben AOF okuduğum dönemde xxx@aof.anadolu.edu.tr şeklinde mail adresi almıştım. Office 365 pro plus ücretsiz ayrıca Onedrive 1TB.
Sadece fotoğraf yedeklemeyi düşünüyorsanız google fotoğraflar sınırsız depolama imkanı (kaliteden taviz vererek) sunuyor. Orijinal kalite olsun derseniz 15GB
Evet onu bedava alıp satıyorlar en sinir olduğum yöntem millet para veriyor birde... Ama güzel fikir,bilmeyenler içinÜniversite öğrencisi iseniz Onedrive kullanın. Ben AOF okuduğum dönemde xxx@aof.anadolu.edu.tr şeklinde mail adresi almıştım. Office 365 pro plus ücretsiz ayrıca Onedrive 1TB.
Sadece fotoğraf yedeklemeyi düşünüyorsanız google fotoğraflar sınırsız depolama imkanı (kaliteden taviz vererek) sunuyor. Orijinal kalite olsun derseniz 15GB
SadeceNasıl yaptınız o kadar uygun ? Güvenilir mi
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Millet para veriyor sinir oluyorum demişsin de kardeşim herkes öğrenci değil ki ne yapalım. Adamlar benim mail adresimi aldı sınırsız yaptılar. Sadeceon da aratın orada görürsünüz arkadaşlarEvet onu bedava alıp satıyorlar en sinir olduğum yöntem millet para veriyor birde... Ama güzel fikir,bilmeyenler için