Sohbet Bulut Depolama Olarak Tavsiyeleriniz?

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Elimde 2 Tane SD kart bulunmakta 32 ve 16 gb'lik bir tanesi 3 bir tanesi 1'lik değerinde hız olarak. Telefonuma takmadım boşta duruyor kullansam telefonun hizi düşer mi? Veya Bulut Depolama mı Kullansam. Peki bulut depolama tavsiyeleriniz nelerdir?

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Ücretsiz olarak Mega'yı öneririm para verecek olursanızda Google Drive'ı öneririm.

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ücretsiz olarak Mega'yı öneririm para verecek olursanızda Google Drive'ı öneririm.
Mega'yı denedim fakat verdiği kota bitince indirme kotası koyuyor du diye hatırlıyorum. Şimdi yine aynı sanırım.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
(Hesap başına 100gb veriyordu en son)

pcloud.com (Hesap başına 10gb veriyor)

SpiderOak (21 gün boyunca 200gb depolama alanı veriyor) fiyatları pek tuzlu sayılmaz.

Tresorit (14 gün deneme süresi boyunca 1TB)

Bunlar dışında fiyatları uygun olanlar var ama ücretsiz veya ücretli diye bir kriter belirtmediğiniz için şuan için bana göre iyi olanları listeledim.

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
(Hesap başına 100gb veriyordu en son)

pcloud.com (Hesap başına 10gb veriyor)

SpiderOak (21 gün boyunca 200gb depolama alanı veriyor) fiyatları pek tuzlu sayılmaz.

Tresorit (14 gün deneme süresi boyunca 1TB)

Bunlar dışında fiyatları uygun olanlar var ama ücretsiz veya ücretli diye bir kriter belirtmediğiniz için şuan için bana göre iyi olanları listeledim.
Hocam siz hangisini daha çok tavsiye ediyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güvenilir lik ve kullanılabilirlik benim için çok önemli .

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güvenilir lik ve kullanılabilirlik benim için çok önemli .

Forumda değildim alıntınızı yeni gördüm, ben hepsinden öte Tresorit'i tavsiye ederim fena değildir güvenlik konusuna takılmayın NASA'nın, CIA'in dahi hacklendiği şu günümüzde bulut depolama servislerine erişim çokta zor değil ancak kullanıyorsanız kriptolama yapan ve ve verilerini kriptolayan servisleri kullanın en azından bir bilgisayar korsanının yönünü karıştırmış olursunuz eğer gerçekten bilgisayar korsanları sizin dosyanıza ulaşmayı hedefine koyduysa geçmiş olsun diyebilirim sadece kısaca en uygununa geçin fiyata göre en iyi performans vererine bana görede bu şuan için Tresorit tercih sizin farklı önerilerede açık olun tabiki bu paylaştığım servislerin hepsi güvenli ve belirli yasaları kabullenmiş firmalardır.

Gurkut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa G
Cihazım
Mi 9
Meslek
I.T
Konular
14
Gdrive yani google drive'ı tavsiye ederim. Ücretli olarak 5.9 TL 100 GB için ödüyorum. Kafam rahat çok şeyi destekliyor. Hız sorunu yok ve en güzeli otomatik galeriden yedeklemesi var..

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Elimde 2 Tane SD kart bulunmakta 32 ve 16 gb'lik bir tanesi 3 bir tanesi 1'lik değerinde hız olarak. Telefonuma takmadım boşta duruyor kullansam telefonun hizi düşer mi? Veya Bulut Depolama mı Kullansam. Peki bulut depolama tavsiyeleriniz nelerdir?
1- SD kartların hıza etki modelleri var, onlara dikkat ederek almak lazım.
2- SD Kart içerisine uygulama yüklenirse her ne olursa olsun hem önermiyorum hem de telefonun performansını etkiler.
3- SD kartı depolama alanı olarak kullanacaksanız sorun olmaz.(Örneğin, ara ara telefonun DCIM > Kamera veya Whatsapp içerisindeki resimleri ara ara SD karta transfer etme)
4- SD kart alınken marka değeri olan ve kaliteli olanları tercih etmenizde yarar var.
5- SD Kartı depolama alanı olarak kullanmak kararını verirseniz 1 değil 2 SD kart kullanmanızı öneririm.(Çünkü bozulmalar olabiliyor, en azından birisi bozulursa diğeri bilgilerinizi geri almanızı sağlamış olur, bu durumda da veri güncellemeleri sıklığını kullanım durumunuza göre belirlemelisiniz)
Bulut depolama olarak
XIAOMI Bulut, OneDrive gibi yerler tavsiye edilebilir.
Ancak güvenlik açısından hassasiyetleriniz var ise onları da önermem.

YakupB

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi9t
Meslek
Bilgisayar Mühendi
Konular
7
Yandex diski de deneyebilirsin.

Mart kedisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi6
Konular
18
Mi cloud biraz tuzlu gibi geldi bana. 50 GB yıllık 90 100 TL miydi neydi.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt