- Adım
- Devid
- Cihazım
- Samsung
- Konular
- 7
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne saçma bir şeymişGeliştiricilerin bir açıklaması yok.
Ne saçma bir şeymişGeliştiricilerin bir açıklaması yok.
Biz tüketiciler açısından biraz saçma geliyor evet. Bizler kaliteye odaklanıyoruz. Ancak bunu yapan geliştiriciler optimizasyona odaklanıyor. Yani hem hızlı hem performanslı hem de taşımabilir bir videoyu "olabildiğince" kaliteli bir şekilde kodlamak. Bu durumda da malesef video kalitesi düşüyor.Ne saçma bir şeymiş
Bl kilidini geliştirici seçeneklerden açtım bağlantıda indirdim ama nasıl kuracamCihazın BL kilidi açık olmalı.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir. Cihazınız garanti dışı kalabilir. Herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum.
Forumda konular mevcut biraz araştırmayla bulabilirsiniz.Bl kilidini geliştirici seçeneklerden açtım bağlantıda indirdim ama nasıl kuracam
Bulamıyorum.Sadece şöyle bişi buldum redmi 9 da geçerli onu indirdim ama orda söylenilen yere dair ayrıntı yok söylenilen indirin ve kurun,ben indirdiğimde dosyalara geldi okadarForumda konular mevcut biraz araştırmayla bulabilirsiniz.
BL kilidi açık ise fastboot ile flashlayacaksınız hocam.Bulamıyorum.Sadece şöyle bişi buldum redmi 9 da geçerli onu indirdim ama orda söylenilen yere dair ayrıntı yok söylenilen indirin ve kurun,ben indirdiğimde dosyalara geldi okadar
Hocam merhaba bunu yaparsak kesin çözüm olurmu birde bu fastboost dediginiz yere girip bu dosyayı yukluycem demi ordan benim cihaz yurtdışı IMEI gidermiHocam merhaba. Redmi Note 10S cihazlarda bu sorun maalesef var. Yabancı forumlardan araştırmalarıma göre bunu MediatekMiravision adlı kernel eklentisi yapıyor. Çözümü GenomR kernel yükleyerek çözmüştüm ben.