Yardım Bulanık video

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Ne saçma bir şeymiş
Biz tüketiciler açısından biraz saçma geliyor evet. Bizler kaliteye odaklanıyoruz. Ancak bunu yapan geliştiriciler optimizasyona odaklanıyor. Yani hem hızlı hem performanslı hem de taşımabilir bir videoyu "olabildiğince" kaliteli bir şekilde kodlamak. Bu durumda da malesef video kalitesi düşüyor.

Performans olarak yüksek olan cihazlarda bu durum daha iyi ancak performans düşük olan cihazlarda mecburen bir yerlerden kısmalar yapılıyor.

NeoSlayer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devid
Cihazım
Samsung
Konular
7
Cihazın BL kilidi açık olmalı. . Cihazınız garanti dışı kalabilir. Herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum.
Bl kilidini geliştirici seçeneklerden açtım bağlantıda indirdim ama nasıl kuracam

NeoSlayer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devid
Cihazım
Samsung
Konular
7
Forumda konular mevcut biraz araştırmayla bulabilirsiniz.
Bulamıyorum.Sadece şöyle bişi buldum redmi 9 da geçerli onu indirdim ama orda söylenilen yere dair ayrıntı yok söylenilen indirin ve kurun,ben indirdiğimde dosyalara geldi okadar

doguutetik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Xiaomi Note 10S
Meslek
Belirsiz
Konular
1
Bulamıyorum.Sadece şöyle bişi buldum redmi 9 da geçerli onu indirdim ama orda söylenilen yere dair ayrıntı yok söylenilen indirin ve kurun,ben indirdiğimde dosyalara geldi okadar
BL kilidi açık ise fastboot ile flashlayacaksınız hocam.

eraytasdmr

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Redmi Note10s
Konular
0
Hocam merhaba. Redmi Note 10S cihazlarda bu sorun maalesef var. Yabancı forumlardan araştırmalarıma göre bunu MediatekMiravision adlı kernel eklentisi yapıyor. Çözümü GenomR kernel yükleyerek çözmüştüm ben.
Hocam merhaba bunu yaparsak kesin çözüm olurmu birde bu fastboost dediginiz yere girip bu dosyayı yukluycem demi ordan benim cihaz yurtdışı IMEI gidermi

Üst Alt