- Adım
- Osman
- Cihazım
- Mi note 10
- Meslek
- Memur
- Konular
- 28
Sızde goremedım malesef.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sızde goremedım malesef.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
istediğiniz temaBende Globalde Böyle Bir Tema Var Ancak Bu Temayı Eu Romda Kullanmak İstiyorum, İnternette Mtz Uzantılı Olarak Bulamadım, Bunu Nasıl Kullanabilirim Eu Rom'da Acaba? Bilen Arkadaşlar Var Mı?
hocam çok teşekkür ederim gerçekten arayıp arayıp bulamamıştım, çok makbule geçtiistediğiniz tema
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
konudaki işlemleri yaparak eu rom üzerinden global uygulamasını kullanabilirsiniz.
Rehber - Miui 12 Global Tema Uygulaması | MIUI Türkiye Forumu (miuiturkiye.net)
hocam çok teşekkür ederim gerçekten arayıp arayıp bulamamıştım, çok makbule geçti
Hocam ben de birşey soracağım bazı temalar var kontrol merkezi düzeni farklı ios 14 gibi ama ben indirdiğimde öyle olmuyorRica ederim hocam.
Varsa ekran görüntüsü atarmısınız sizdeki hali ve orjinal haliniHocam ben de birşey soracağım bazı temalar var kontrol merkezi düzeni farklı ios 14 gibi ama ben indirdiğimde öyle olmuyor
Varsa ekran görüntüsü atarmısınız sizdeki hali ve orjinal halini
Bu temanın adı nedir?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
en baştaki gibi görünüyor tema tanıtımında fakat ben mağazadan kurduğum zaman klasik kontrol merkezi olarak çıkıyor bu şekle bürünmüyor maalesef
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
en baştaki gibi görünüyor tema tanıtımında fakat ben mağazadan kurduğum zaman klasik kontrol merkezi olarak çıkıyor bu şekle bürünmüyor maalesef