Sorun yaşamanızın nedeni sistem için yazılabilir boyutun ayarlanmamış olmasından kaynaklı. Özel boyut girerek yapılandırma gerekiyor. Zip içerisindeki config.ini dosyasını düzenlemek gerekiyor. Detay burada var.YouTube üzerinden bir çözüm buldum yaptım oldu ama çook büyük bir sorun yaşadım build.prop düzenledim ve kaydettiğim zaman içindeki herşey silindi ve dolayısıyla telefonu reboot ettiğimde redmi yazısında takılıp kaldı twrp erişimim vardı Allah'tan
Super diye bir bölümü aldı ADB üzerinden rw yaptı flashlamamı istedi yapınca herşey çorba oldu denemenizi tavsiye etmiyorum açıkçası bırakın kendi halinde çalışsın cihazınız ben en son bl kilitledim rom bile flashlanmayacak hale gelmişti cihaz siz düşünün
Bide birisi verdiğiniz linki Türkçe bir şekilde (Google çeviriden bahsetmiyorum) bu forumda paylaşabilir mi hem daha basit hemde Türkçe birçok insanın çok işine yarayacaktır şahsi düşünceme göre bende mesela anlamadım önce neyi yapıcam neyi edicem çok açıklayıcı değil verdiğiniz linkteki açıklama bildiğin bunu yap şunu yap demiş ama neden ve hangi koşulda onları yapmamız gerekiyor tam olarakSorun yaşamanızın nedeni sistem için yazılabilir boyutun ayarlanmamış olmasından kaynaklı. Özel boyut girerek yapılandırma gerekiyor. Zip içerisindeki config.ini dosyasını düzenlemek gerekiyor. Detay burada var.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Pek vaktim olmadığı için bu işlere girmiyorum. Sizin için yapayım o sorun değil. Olay basit indirilen zip dosyasını çıkarın.Onu hiç düşünmemiştim teşekkür ederim aydınlatma için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bide birisi verdiğiniz linki Türkçe bir şekilde (Google çeviriden bahsetmiyorum) bu forumda paylaşabilir mi hem daha basit hemde Türkçe birçok insanın çok işine yarayacaktır şahsi düşünceme göre bende mesela anlamadım önce neyi yapıcam neyi edicem çok açıklayıcı değil verdiğiniz linkteki açıklama bildiğin bunu yap şunu yap demiş ama neden ve hangi koşulda onları yapmamız gerekiyor tam olarak