Yardım build.prop a bir script ekledim ve telefon bootloop oluyor. samsung note 9

poweROOTone

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
poweROOTone
Cihazım
note 5 SAMSUNG
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
android 10 stock
Telefon Modeli
SAMSUNG NOTE 9
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar .
TV ye smart view özelliğiyle bağlanamayan telefonuma youtube dan gördüğüm bir scripet ekledim ve telefon bootloop oluyor. TWRP yüklü o kısma erişebiliyorum. File manager ile system dosyasını açamıyorum. build.prop systemin içinde . bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. telefon yurtdışı ve imei atılmış bir telefon.

poweROOTone

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
poweROOTone
Cihazım
note 5 SAMSUNG
Konular
1
Sonunda ek olmaya .prop dosyasını yeniden adlandırın ve build.prop.2 yapın ardından sonu .prop.bak olan dosyanın da .bak kısmını silin ve cihazı yeniden başlatmayı deneyin.
aynısını denedim. fakat sistem dosyaların isim değiştirmesine müsaade etmiyor. başka dosya içine taşımaya da müssade etmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonunda ek olmaya .prop dosyasını yeniden adlandırın ve build.prop.2 yapın ardından sonu .prop.bak olan dosyanın da .bak kısmını silin ve cihazı yeniden başlatmayı deneyin.
hocam sistem dosya isimlerini değiştirmeme müsaade etmiyor. başka bir dosyanın içine taşımama ve silmeme de müssade etmiyor.

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
aynısını denedim. fakat sistem dosyaların isim değiştirmesine müsaade etmiyor. başka dosya içine taşımaya da müssade etmiyor.
Muhtemelen TWRP dosyaları şifrelemiş o yüzden izin vermiyor. Samsung bir cihaz kullanalı çok uzun zaman olduğu için size daha fazla yardımcı olamayacağım :( Sadece "veriler önemli değil" dediğiniz için "Format Data" yapmanızı söyleyebilirim fakat Exynos işlemcide bu tarz işlemler sonrası IMEI gidiyor mu gitmiyor mu bilgim yok. Araştırmanızı öneririm.

Oyla:

poweROOTone

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
poweROOTone
Cihazım
note 5 SAMSUNG
Konular
1
Muhtemelen TWRP dosyaları şifrelemiş o yüzden izin vermiyor. Samsung bir cihaz kullanalı çok uzun zaman olduğu için size daha fazla yardımcı olamayacağım :( Sadece "veriler önemli değil" dediğiniz için "Format Data" yapmanızı söyleyebilirim fakat Exynos işlemcide bu tarz işlemler sonrası IMEI gidiyor mu gitmiyor mu bilgim yok. Araştırmanızı öneririm.
teşekkür ederim hocam.

Oyla:
Üst Alt