yok hocam ilk sayfada Skorpi hocam buluşma konusu açınca aklıma geldi ama neden olmasınBu başlık altında sorduğunuza göre yemekli olsun istiyoruz bu sene herhalde hocam
Ben biraz forumdan uzak kalayım en iyisi...herkesin aklına kötü kötü şeyler getiriyorum nedense....bybyyok hocam ilk sayfada Skorpi hocam buluşma konusu açınca aklıma geldi ama neden olmasın
yok hocam ilk sayfada Skorpi hocam buluşma konusu açınca aklıma geldi ama neden olmasın
hocam amacımız buluşmak olsun çay bile olmasada olurmehmet_dengiz hocamın da söylediği gibi sponsor bulursak neden olmasın
Ama hiç sponsor bulamasak bile havalar düzeldiğinde hep beraber oturup en azından birer çay içeriz.
Yeri gelmişken konuya dahil olayım dedim. Bana hâlâ bir çay sözünüz var hocam. Unuttum zannetmeyin.mehmet_dengiz hocamın da söylediği gibi sponsor bulursak neden olmasın
Ama hiç sponsor bulamasak bile havalar düzeldiğinde hep beraber oturup en azından birer çay içeriz.
Valla bana uyar.mehmet_dengiz hocamın da söylediği gibi sponsor bulursak neden olmasın
Hiç unutur muyum hocam, aklımdaYeri gelmişken konuya dahil olayım dedim. Bana hâlâ bir çay sözünüz var hocam. Unuttum zannetmeyin.