- Adım
- Emrah
- Cihazım
- Redmi note 7
- Konular
- 64
Şuan gerekli dosyaları paylaşmadığım için yüklenemiyorNotify uygulaması ile türkçe dil desteği yüklemeyi deneyen var mı ? Benim mi band 5 elime 2 gün sonra ulaşacak merak ediyorum.
Ne zaman atarsınız bekliyorum siziMi Band 5in global ve çin sürümleri vardır. Mi Band 5 çin ve global sürüm aynı dilleri barındırmaktadır. Birçok dil vardır fakat tamamlanmamıştır. Bu yüzden şuan çalışır durumda birkaç tane dil var. Birkaç gün içinde Çin sürümü için Türkçe dil dosyasının tamamlayıp mod olarak forumda paylaşacağım. Global sürüm için huami şuan gerekli dosyaları paylaşmadığından mod yapılamıyor.
çin sürüm için dil eklendi global için üretici firmanın yazılım dosyalarını paylaşmasını bekliyorum. ayrıca türkçe karakter ve emoji desteği için konudaki font dosyası hem global hem de çin için kullanılabilirMod - Mi Band 5 Türkçe Dil - Karakter - Emoji Desteği
Arkadaşlar Merhaba Yeni çıkan Mi Band 5 cihaza Türkçe Dil Desteği Ekleyecek Dosyayı Paylaşıyorum Yapılan işlem sonucu oluşan sorunlardan ben ve miuiturkiye.net sorumlu tutulamazforum.miuiturkiye.net
Çok uzun zaman alacağını zannetmiyorum orijinal yazılımlar genelde hemen paylaşılır hatta çoğu zaman mi fitte dağıtılmadan önce internette paylaşılır. Mi band 5 global için halen beklemedeyizUmarım Global için tez zamanda gelir. Bekleyeceğiz epey gibi gözüküyor..