- Adım
- Batuhan G
- Cihazım
- Oneplus 9Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 14
Evet hocam içe aktarılacak temalar
hangi tema?Evet hocam içe aktarılacak temalar
Yok hayır hocam kendimi yanlış ifade ettim siz tema yapıyordunuz diye hatırladım da tema isteği yapacaktım da konu üstünden mıuı12.5 içinhangi tema?
Var olan bir temayı miui 12.5 için mi uyarlamak istiyorsunuz yoksa?Yok hayır hocam kendimi yanlış ifade ettim siz tema yapıyordunuz diye hatırladım da tema isteği yapacaktım da konu üstünden mıuı12.5 için
Yok canım düz stock temanın simgelerini squircle yapıp rengini mor bildirim rengi olarak da sarı yapmak istiyorum imkan var mıdır bu şekilde hocam sadece durum çubuğu olarak kullanacam zatenVar olan bir temayı miui 12.5 için mi uyarlamak istiyorsunuz yoksa?
Sadece bildirim paneli ise yapılır, yarın yazın yardımcı olmaya çalışırımYok canım düz stock temanın simgelerini squircle yapıp rengini mor bildirim rengi olarak da sarı yapmak istiyorum imkan var mıdır bu şekilde hocam sadece durum çubuğu olarak kullanacam zaten
Tamamdır hocam bu bildirim kısmını da renkli yapabiliyoruz değil miSadece bildirim paneli ise yapılır, yarın yazın yardımcı olmaya çalışırım
Açık, kapalı ve mobil şeklinde 3 renk olu
Konuya hakim değilim hocam size örnek tema ekran görüntüsü atarım ona göre birşeyler düşünürsünüz sonuçta daha iyi biliyorsunuzAçık, kapalı ve mobil şeklinde 3 renk olur
Konuya hakim değilim hocam size örnek tema ekran görüntüsü atarım ona göre birşeyler düşünürsünüz sonuçta daha iyi biliyorsunuz