Yardım Bu uyarıları görmek istemiyorum

canerorak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
unknown
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
e
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 13.0.3 Global
Telefon Modeli
Redmi note 10 4/128
Bootloader Kilidi
Açık
Durdurulan hismetler hakkında ki bu uyarıları nasıl kapatabilirim?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Durdurulan hismetler hakkında ki bu uyarıları nasıl kapatabilirim?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Görünen o ki bir şeyler hatalı.
Ve hatayı önermek için de yapacakların çözüm getirmeyebilir.

Son zamanlarda yüklediğiniz bir uygulama veya yaptığınız bazı değişiklikler buna sebep olmuş olabilir.

Eger TWRP yüklü ise Format data ise yarayabilir. Tabi öncelikle yedek almanız gerekiyor.

Oyla:

canerorak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
unknown
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
e
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Görünen o ki bir şeyler hatalı.
Ve hatayı önermek için de yapacakların çözüm getirmeyebilir.

Son zamanlarda yüklediğiniz bir uygulama veya yaptığınız bazı değişiklikler buna sebep olmuş olabilir.

Eger TWRP yüklü ise Format data ise yarayabilir. Tabi öncelikle yedek almanız gerekiyor.
Sebebi sistemde bazı şeyleri sildim.Mesela sistemi sömüren mi coin,mi payment,işlemci hızını sınırlayan mi security gibi.Şuan sorun sadece durdurulan uygulamadan dolayı gelen hata mesajı.O hata mesajını kapatsam yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sebebi sistemde bazı şeyleri sildim.Mesela sistemi sömüren mi coin,mi payment,işlemci hızını sınırlayan mi security gibi.Şuan sorun sadece durdurulan uygulamadan dolayı gelen hata mesajı.O hata mesajını kapatsam yeterli
son uygulamaları kapatma tuşuna basınca hata ard arda gelmeye başlıyor,cihazı yeniden başlatınca gidiyor bir daha gelmiyor o tuşa basana kadar

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-11-15-12-59-48-192-edit_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2022-11-15-12-59-48-192-edit_com.miui.home.jpg
    688,9 KB · Görüntüleme: 10
Oyla:

HasanVersion

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
iPhone 13
Meslek
Üni Öğrenci
Konular
4
Mi Security sistemle tümleşik bir uygulama onu silmemeniz gerekiyor. İşlemci hızını sınırladığı doğru değil.

Oyla:

canerorak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
unknown
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
e
Konular
7
Mi Security sistemle tümleşik bir uygulama onu silmemeniz gerekiyor. İşlemci hızını sınırladığı doğru değil.
game turbonun işlemciyi sınırladığı geekbench in üreticisi tarfından kanıtlandı.Gameturbo da security ile entegre olduğu için kurtulmanın başka yolnu bulamadım hocam.Şuan sistemde bir sorun yok,sadece bazı şeyleri kullanamıyorum o da çok önemli değil.Mesela ayarlar kısmında ayar arama seçeneğini kullanamamak gibi.Ya da pil kısmını kullanamıyorum,pi tasarrufuna dokununca bir tepki yok onu da kullanamıyorum.Psikolojik mi bilmiyorum ama cihaz sanki daha seri çalışıyor bilemedim

ADB ile joyose diye bir hizmeti kaldırdım (paket adını hatırlamıyorum,temel amacı xiaomiye kullanım alışkanlığımızı bildiren bir uygulamaymış" şuanlık hata mesajı almadım hala.

Son düzenleme:
Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Telefonun kritik sistem uygulamalarını silerek telefonun sağlıklı çalışmasını bozarsiniz bu şekilde sizede hiç bi yararı olmaz bazı özelliklerden mahrum kalırsınız siz silsenizde yazılım arkaplanda mi security ile gerekli işlemleri yapmaya çalışıyor başarısız oldukça tekrar tekrar deniyor pil tüketiminide kötü etkiler bu yaptığınız. Anlıyorum bi nebze telefonu toparlamak istiyorsunuz ama bu şekilde olmaz.

Örneğin eu rom kullanarak kernel yükleyerek ekran overclock yaparak ve ekran çözünürlüğü 720p ye düşürerek performans elde edebilirsin sistem uygulamalarını zorla silmeyin kullanmadığınız uygulamaları eğer izin veriliyorsa devredisi bırakın.

Oyla:

canerorak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
unknown
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
e
Konular
7
Telefonun kritik sistem uygulamalarını silerek telefonun sağlıklı çalışmasını bozarsiniz bu şekilde sizede hiç bi yararı olmaz bazı özelliklerden mahrum kalırsınız siz silsenizde yazılım arkaplanda mi security ile gerekli işlemleri yapmaya çalışıyor başarısız oldukça tekrar tekrar deniyor pil tüketiminide kötü etkiler bu yaptığınız. Anlıyorum bi nebze telefonu toparlamak istiyorsunuz ama bu şekilde olmaz.

Örneğin eu rom kullanarak kernel yükleyerek ekran overclock yaparak ve ekran çözünürlüğü 720p ye düşürerek performans elde edebilirsin sistem uygulamalarını zorla silmeyin kullanmadığınız uygulamaları eğer izin veriliyorsa devredisi bırakın.
Ekran süresinde veya bekleme modunda bir fark yaşamadım,mevcutta durdurulan hizmeti tekrar tekrar bildiren hizmeti de kaldırdım.Uzun vadede ciddi problem olursa dediğiniz gibi farklı çözümler bulmaya çalışacağım.Şuan tek eksiği bir iki özelliğe erişemeyişim.Bakalım zamanla göreceğiz ne olacağını

Ha hocam bide devredışı bırakamıyorum.Şimdi benim kızdığım noktalar şu; mi turbo neden telefonumu yavaşlatsın,neden reklam göreyim,mi paymet gibi birçok hizmet neden telefonumu sömürüyor,hatta minig yaptığı iddasıyla play storenin banladığı uygulama bile var.Ve bu yazılımı sadece xiaomi store ya da ayarlarda ki uygualama güncelleyiciden edinebiliyorsunuz

Oyla:

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Ekran süresinde veya bekleme modunda bir fark yaşamadım,mevcutta durdurulan hizmeti tekrar tekrar bildiren hizmeti de kaldırdım.Uzun vadede ciddi problem olursa dediğiniz gibi farklı çözümler bulmaya çalışacağım.Şuan tek eksiği bir iki özelliğe erişemeyişim.Bakalım zamanla göreceğiz ne olacağını

Ha hocam bide devredışı bırakamıyorum.Şimdi benim kızdığım noktalar şu; mi turbo neden telefonumu yavaşlatsın,neden reklam göreyim,mi paymet gibi birçok hizmet neden telefonumu sömürüyor,hatta minig yaptığı iddasıyla play storenin banladığı uygulama bile var.Ve bu yazılımı sadece xiaomi store ya da ayarlarda ki uygualama güncelleyiciden edinebiliyorsunuz
eu rom kurarak bu uygulamalrın çoğundan kurtulabilirsiniz

Oyla:
Üst Alt