Daha önce mi5s telefonda kullanmıştım. Bir hafta ancak o eziyete dayanabildim. Çok kullanışsız.
A aksates Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım ahmet Cihazım Redmi note 8 Konum Heryer Katılım 21 Ekim 2016 Konular 9 Mesajlar 47 Tepkime puanı 17 Puanları 8 19 Ocak 2021 #11 Daha önce mi5s telefonda kullanmıştım. Bir hafta ancak o eziyete dayanabildim. Çok kullanışsız.
Metin (: MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Metin Çınar Cihazım Redmi Note 8 Yaş 37 Konum Eskişehir Katılım 27 Temmuz 2016 Konular 131 Mesajlar 5.806 Çözümler 7 Tepkime puanı 7.361 Puanları 338 19 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #12 aksates' Alıntı: Daha önce mi5s telefonda kullanmıştım. Bir hafta ancak o eziyete dayanabildim. Çok kullanışsız. Genişletmek için tıkla ... Sağolun hocam, bencede biraz sıkıntılı gibi duruyor bakınca.. O yüzden sormak istedim.
aksates' Alıntı: Daha önce mi5s telefonda kullanmıştım. Bir hafta ancak o eziyete dayanabildim. Çok kullanışsız. Genişletmek için tıkla ... Sağolun hocam, bencede biraz sıkıntılı gibi duruyor bakınca.. O yüzden sormak istedim.