Arkadaş sadece temalı halini istiyor.MIUI 11 de default olarak geliyor bu tema.
Bu şekilde birşey çıkmıyor mu hocam, cihazınız ve ROM unuz nedir?Çıkmıyor hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çıkmıyor hocam.
Forumda da varmış. Denedim ama işe yaramadı bu.Hocam bu tema normalde eleven yazınca ilk bu çıkıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Çıkmıyor hocam.Bu şekilde birşey çıkmıyor mu hocam, cihazınız ve ROM unuz nedir?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Eu romdaki ile sizin aradığınız ikonlar farklı mı, hangileri farklı?Forumda da varmış. Denedim ama işe yaramadı bu.
Çıkmıyor hocam.
Mi 8 Lite - Xiaomi.eu Stabil v11.0.2
Himm. Sağlık olsun. Redmi Note 7 Global yazılımda çıkıyor. Mtz atayım mı? Tuttunuz mu temayı?Forumda da varmış. Denedim ama işe yaramadı bu.
Çıkmıyor hocam.
Mi 8 Lite - Xiaomi.eu Stabil v11.0.2
bu tema olurmu bölgeyi hindistan olarak seçtim bu tema çıktıBu temaya ulaşabilen var mı? Benim tema mağazamda çıkmıyor.
3.parti uygulamaları farklı hocam. WhatsApp, Facebook, Telegram gibi.Eu romdaki ile sizin aradığınız ikonlar farklı mı, hangileri farklı?
Bu da çıkmıyor. Miui 11'e geçtiğimden beri tema marketi kafayı yedi. Hiçbir şeyi bulmuyor.bu tema olurmu bölgeyi hindistan olarak seçtim bu tema çıktı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu da çıkmadı.Bu ikonlar tema olarak en iyi colourful0173 temasında var.
Mtz atarsanız çok mutlu olurum hocam.Himm. Sağlık olsun. Redmi Note 7 Global yazılımda çıkıyor. Mtz atayım mı? Tuttunuz mu temayı?