Yardım Bu telefonlarda bl kilidi açabilen var mı?

roethlisberger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
8
yaklasik 10 yıldır koyu bir xiaomi kullanicisi olarak ilk defa artik xiaomiden vazgecme zamani geldi dedirtti bu telefon. rom ekosistemi kisir, avrupadan sifir almama rağmen stabilizasyon sikintilari cok erken basgosterdi ve uzerine bl kilit acma olayi da artik sac baş yoldurmaya basladi.

bunun bl kilidini acabilen, acma konusunda fikir verebilecek olan var mi? hatta rom vs konusunda daha ozgur olunabilen baska bir marka telefon onerilerine bile acigim.

yunussstokmak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Tokmak
Cihazım
Xiaomi 14
Meslek
Öğretmen
Konular
6
yaklasik 10 yıldır koyu bir xiaomi kullanicisi olarak ilk defa artik xiaomiden vazgecme zamani geldi dedirtti bu telefon. rom ekosistemi kisir, avrupadan sifir almama rağmen stabilizasyon sikintilari cok erken basgosterdi ve uzerine bl kilit acma olayi da artik sac baş yoldurmaya basladi.

bunun bl kilidini acabilen, acma konusunda fikir verebilecek olan var mi? hatta rom vs konusunda daha ozgur olunabilen baska bir marka telefon onerilerine bile acigim.
standart saat 19:00 başvuru yöntemiyle açtım ben. sadece sabır gerekiyor diyebilirim ve 2 saniye önce başvurmanı tavsiye ederim.

roethlisberger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
standart saat 19:00 başvuru yöntemiyle açtım ben. sadece sabır gerekiyor diyebilirim ve 2 saniye önce başvurmanı tavsiye ederim.
valla ne kadar denediysem olmadi. telefonun bilgisayara bagli olması vs gibi sartlar yoktu sanırım dimi direkt topluluktan onyukleyici kilit acma basvurusu yapiyoruz.

yunussstokmak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Tokmak
Cihazım
Xiaomi 14
Meslek
Öğretmen
Konular
6
valla ne kadar denediysem olmadi. telefonun bilgisayara bagli olması vs gibi sartlar yoktu sanırım dimi direkt topluluktan onyukleyici kilit acma basvurusu yapiyoruz.
aynen başvuru kısmı öyleydi. tabi ben açalı 6 7 ay olmuştur. forumda rehberi var istersen yine de bi kontrol et. bi kere başvuruyu aldın mı gerisi kolay zaten. önceden mi 8 twrp miglobe rom ile kullanıyordum. hissettiklerini gayet iyi anlıyorum. gerçi mi14 de server kayıt için açtım daha fazla bi şey yapmadım ama custom romlu günlerimi de çok özlüyorum.

Üst Alt