çok çakma duruyo ürün yaa.
DeeD Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım ibrahim Cihazım Mi 4 + m5s+mix2 Yaş 36 Konum ordu Katılım 25 Şubat 2016 Konular 5 Mesajlar 158 Tepkime puanı 94 Puanları 28 1 Eylül 2016 #21 çok çakma duruyo ürün yaa.
oruba Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım özkan Cihazım Xiaomi MI4 Meslek Gazeteci/Müzisyen Yaş 43 Konum istanbul Katılım 19 Nisan 2015 Konular 93 Mesajlar 1.006 Tepkime puanı 221 Puanları 78 2 Eylül 2016 #22 Zenex' Alıntı: En üst düzey donanımlar var xiaomi cihazlarda. Bu bölüm olmadı gibi Genişletmek için tıkla ... Daha üst bir telefondan bahsedildiya o yüzden bide xiaomi tüm telefonları kast ettim, 3 yıl önce çıkmış olanlarıda katarak. MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zenex' Alıntı: En üst düzey donanımlar var xiaomi cihazlarda. Bu bölüm olmadı gibi Genişletmek için tıkla ... Daha üst bir telefondan bahsedildiya o yüzden bide xiaomi tüm telefonları kast ettim, 3 yıl önce çıkmış olanlarıda katarak. MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi