Yardım Bu RAM İntel işlemci destekler mi?

loverofMIUI

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Yok
Telefon Modeli
Yok
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar. Detayına inmeden AliExpress üzerinden RAM aldım. Detayına inmeden dediğim neyi desteklediği yazmıyordu ben de direk DDR2 olarak sipariş ettim, şuan yolda. Belki fotoğraftan anlaşılır diye size soruyorum. Bu linkteki DDR2 800x2pcs RAMler intel destekliyor mu arkadaşlar? Şimdiden teşekkürler
RAM linki :

loverofMIUI

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
7
Anakartınızın destekleyip desteklemediği önemli olan. Yani belirtilen 800 değeri mHz olmalı, anakartınızın sitesine girip modelinizin bu hıza desteği olup olmadığını kontrol edin eğer 800 mHz desteklemiyorsa 667 mHz destekliyordur bu RAM lerde bu frekans ile çalışır.
800 mHzye kadar destekliyor hocam. O kadar salak değilim çok şükür Sağolun bu arada yorumlarınız için

Oyla:

loverofMIUI

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
7
Aliexpress den bu tarz ürünler almak şans işidir biraz gelirken dahi ne olacağı belli olmaz.
2 yıldır AliExpress üzerinden alışveriş yapıyorum PC parçaları vb alıyorum hiç sıkıntı çıkarmadı hocam yanlış bilgilendirmeyelim alacak olan arkadaşları

Oyla:

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
2 yıldır AliExpress üzerinden alışveriş yapıyorum PC parçaları vb alıyorum hiç sıkıntı çıkarmadı hocam yanlış bilgilendirmeyelim alacak olan arkadaşları

Bende alışveriş yapmaktayım ama bu tarz pc kategorisindeki ürünlere girmiyorum bir sıkıntı çıksa var olan donanımımı riske atmak istemem daha önce bu yönde alım yapıpta yaşanılan sıkıntılar ile ilgili tecrübemiz olmuştu arkadaşlar arasında orada şahsi görüşümü yazdım alacak olan adam araştırır kafasına yatarsa alır zaten hocam benim yorumumu baz alarak alım yapmama gibi bir davranışa kimse girmesin zaten iyi forumlar.

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Ali express candır. Her türlü şey var. Zaten yorumlardan çok iyi olup olunmadığı hakkında bilgi edinmek çok kolay. Türkiye'nin ucuz n11'i gibi bir şey.

Oyla:
Üst Alt