Soru Bu program gerçekten bl açıyor mu

hizir34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hızır
Cihazım
Redmi note 13
Konular
4
Arkadaşlar bir yerde gördüm XiaomiKEY v2.1.0.0 bu program bootloader kilidi açmaya yarıyormuş çok uygun bir krediyle açıyormuş ne kadar doğru bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse millet yararlanır yanıtlarınız için şimdiden çok tşkl ederim...

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-06-19-01-41-28-774_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-06-19-01-41-28-774_com.android.chrome.jpg
    410,9 KB · Görüntüleme: 64

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
35
Bu bahsettiğiniz programın BL açmak dışında ne gibi özellikleri mevcut?

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
35
Bilmediğimi ve bilen arkadaşlara sorduğumu yazdım bilgim yok OK
Yazdığınız mesajı tekrar okuyun bence orada sadece BL kilidi açmaya yarıyor demişsiniz ekstra özellikler hakkında herhangi bir şey bahsetmemişsiniz bilip bilmediğinize dair. Benim yazdığım mesajı da tekrardan okuyun isterseniz soru amaçlı sorulmuş yazdığınız şeylere karşılık belki de sadece BL kilidini açtığını ve ücreti olduğu değil de girip içeriğini okumuşsunuzdur diye umut etmiştim... Sorunuza gelecek olursak da sadece BL açan bir uygulamaya ücret vermenizi tavsiye etmem ücretsiz ve güvenilir olanı mevcut onu tercih edebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğiniz programı inceledim, çoğu özelliğini kullanmayacaksınız belki de, çoğunun da ücretsiz alternatifleri mevcut. Uğraşmam hepsi bir uygulamada olsun bir defa da kullansam ücretine değer diyorsanız alınabilir fakat güvenilir bir uygulama veya site mi bilemiyorum internette buna dair şeyler çıkmıyor.

Son düzenleme:
Üst Alt