Yardım Bu PC alınır mı?

veli_blod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
75
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3.5
Telefon Modeli
Mi 9 Se
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba ben laptop alacağım 5000 bin TL bütçem var bugün efsane cuma da araştırdım bunu buldum nasıl alınır mı ?

Ürün:

kadirbaykal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
iPhone 7
Konular
16
O fiyatlara MSİ var hepsiburadada. 1650 gtx olan kaçırma al onu. Hp casper falan bunlara yanaşma yazık parana.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Katılmıyorum ayrıca ben 5 bin tl verdikten sonra neden 4+4 gb ramli bir sistem alayım ki? Sonradan ram eklemesi yapılabilir ancak ben yapmak istemiyorum neden garanti işini riske atayım?
Hocam 5000 tl ye 16 gb ram olan fakat uyduruk bir işlemci ve ekran kartı olan bir bilgisayar almak istiyorsanız tabiki sizin kararınız. Fakat bu fiyata bu işlemci ve ekran kartı olan bir bilgisayar kolay denk gelmez. Ama ben olsam HP ye paramı harcamam.

Ayrıca şuan en kral oyunda dahi 4k görüntü modu haricinde 8gb oldukça yeterli.

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Hocam 5000 tl ye 16 gb ram olan fakat uyduruk bir işlemci ve ekran kartı olan bir bilgisayar almak istiyorsanız tabiki sizin kararınız. Fakat bu fiyata bu işlemci ve ekran kartı olan bir bilgisayar kolay denk gelmez. Ama ben olsam HP ye paramı harcamam.

Ayrıca şuan en kral oyunda dahi 4k görüntü modu haricinde 8gb oldukça yeterli.
Uyduruk İşlemci & Ekran kartı? İnteli tercih edeceğim demedim ben. Tercihim öncelikli olarak tüketici dostu olan AMD ve AMD Ekran kartlarıdır. Kendi tercihimi belirtiyorum yalnız dikkatinizi çekerim. Şahsen bu bütçeye tabii ki bu laptobu almam, aldırmam. Markadan dolayı değil, HP de kullandık, kullanmadık değilim. Tüm markaları kullandım bu güne kadar. Hepsinin de ne olduğunu biliyorum çok şükür.
Şunu da eklemek istiyorum;
8 GB rami bulunan bilgisayarda oyun oynayınca misal örnek veriyorum 6 GB Civarı ram kullanımı varsa "Bu bana yeter." Demem ben. Neden ağzına kadar dolsun, neden tıkanarak sistemi zorlayayım? Ne gereği var?

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam laptop almam şart Trendyol da sahte ya da dolandırıcı olabilir mi yoksa güvenilir midir hocam ?
Hocam Sahtekarlar ne yazık ki, her yerde her platformda var. Satıcı kimdir bilmem, trendyolda da bağımsız satıcılar var. Platformlar daha çok alacakları komisyonla ilgilendikleri için çok sıkı takipte bulunmayabiliyorlar, her zaman alışverişte dikkatli olmak gerekiyor.

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Hocam şuan 5000 TL için daha iyisi yok gibi fakülte de kullanacağım photoshop vs arada bir oyun oynarım satıcı sizce dolandırıcı olabilir mi ben anlayamadım da hocam siz ne dersiniz bu konuda ? Trendyol güvenilir olur mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam laptop almam şart Trendyol da sahte ya da dolandırıcı olabilir mi yoksa güvenilir midir hocam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden
Hocam dolandırıcılık işlerinin olacağını hiç zannetmiyorum çünkü büyük bir firma ve isimlerini karalatmazlar bence fakat dizüstü değil de masaüstü düşünürseniz çok daha güzel şeyler alabilirsiniz çünkü ben de bilgisayar almayı düşünüyorum laptoplara baktım 7200 bandında oluyor iyi özellikte bir oyuncu bilgisayarı fakat masaüstünde ekran dahil 5000 gibi fiyatlara daha iyi ekran kartlı vs masaüstü dizilebiliyor ama tabiki kullanım amacınıza göre hareket edin :)

Oyla:

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
10 Mart 2018
Konular
188
2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir. Tartışma içerikli mesajlar silinmiştir.

Oyla:

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Asus Rog gaming laptop yada Asus Tuf laptop bunlara bi bakın.

Oyla:

veli_blod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Öğrenci