Hayır hocam herşeyi program kendisi yapıyor.Şuan mobil veriden baglandigim icin videoyu izleyemiyorum root gerektiriyor mu bu işlem ?
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet sizin dediğiniz de buymuş videoya rastlayınca farkettimDiğer mesajınıza cevap olarak yazmıştım. Zannediyorum burada kullanılan uygulama bu mesajda anlatmaya çalıştığım şeyleri otomatik olarak yapıyor... Video sahibi çok konuştuğu için tamamını izleyemedim ama aradaki telefon ekran görüntülerinden bu şekilde yaptığı anlaşılıyor.
Tamamdir çok teşekkürler yardımların içinHayır hocam herşeyi program kendisi yapıyor.
Toolu indirip açın, en soldaki drivera basıp 1.4.3 olan sürümü kurun, ona basınca mavi ekran açılacak cevapları y enter y enter şeklinde gidin en sonunda her şeyi yükleyecek kendisi. Ondan sonra da telefonu pc ye bağlayın oem modu ve usb hata ayıklaması açık olsun güvenlik kilidi ve parmak izi tanımlı olmasın. bunları yapıp telefonu pcye bağlayınca tooldan ortadaki tuşa basın siz ona basınca o işlemş başlatacak, önce telefonu kapatacak toolun penceresinin aşağısında installing gcam yazacak. Telefonu fastboot modunda acaçak twrp ekranı gelecek gelen ekranda alttaki barı tutup sağa doğru kaydıracaksınız, sonra telefon kendini yeniden başlatacak ve açıldığında google kamera yüklenmiş olacak. işlem en fazla 10 dakikalık. bl kilidi root vs ile uğraşmıyoruz program her şeyi kendisi yapacak.
[doublepost=1519034297,1519034253][/doublepost]
Evet sizin dediğiniz de buymuş videoya rastlayınca farkettim
Hayır hocam herşeyi program kendisi yapıyor.
Toolu indirip açın, en soldaki drivera basıp 1.4.3 olan sürümü kurun, ona basınca mavi ekran açılacak cevapları y enter y enter şeklinde gidin en sonunda her şeyi yükleyecek kendisi. Ondan sonra da telefonu pc ye bağlayın oem modu ve usb hata ayıklaması açık olsun güvenlik kilidi ve parmak izi tanımlı olmasın. bunları yapıp telefonu pcye bağlayınca tooldan ortadaki tuşa basın siz ona basınca o işlemş başlatacak, önce telefonu kapatacak toolun penceresinin aşağısında installing gcam yazacak. Telefonu fastboot modunda acaçak twrp ekranı gelecek gelen ekranda alttaki barı tutup sağa doğru kaydıracaksınız, sonra telefon kendini yeniden başlatacak ve açıldığında google kamera yüklenmiş olacak. işlem en fazla 10 dakikalık. bl kilidi root vs ile uğraşmıyoruz program her şeyi kendisi yapacak.
[doublepost=1519034297,1519034253][/doublepost]
Evet sizin dediğiniz de buymuş videoya rastlayınca farkettim
Takılı kalması çok normal, anlatım ve uygulamalar mi a1 için mi6 için değilhocam Telefon fastboot modunda takılı kaldı sonlandırdım pc den çekerek. bu arada telefonumda root falan yok hepsi buradadan geldiği gibi kullanıyorum. oem kilidini ve usb ayıklamayı açtım sadece. ve programı kurdum dediğiniz gibi fakat fastboot modunda takılı kaldı neyi eksik yapmış olabilirim. telefonum mi6
artık şansımızı denemedik demeyelim nasip belki mi6 için de yaparlarTakılı kalması çok normal, anlatım ve uygulamalar mi a1 için mi6 için değil