Yardım Bu Klasör Kullanılamıyor Sorunu

Erenxxqw19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Redmi 12
Konular
1
Arkadaşlar Ben Dosya Yöneticimden Data Klasöründe Dosyalara Erişmek İstiyorum ama Sürekli Bu Hatayı Alıyorum Çözebilirseniz Çok Mutlu Olurum.

Bu Klasör Kullanılamıyor (Gizliliğinizi Korumak İçin Başka Bir Klasör Seçin) Diyor

Lütfen Yardım Edin.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Root yetkisi ile farklı bir dosya yönetici kullanmayı deneyin. Solid Explorer, Mt Manager vb. Normal dosya yönetici ile bu sorunu aşmanız zor.

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
25
Arkadaşlar Ben Dosya Yöneticimden Data Klasöründe Dosyalara Erişmek İstiyorum ama Sürekli Bu Hatayı Alıyorum Çözebilirseniz Çok Mutlu Olurum.

Bu Klasör Kullanılamıyor (Gizliliğinizi Korumak İçin Başka Bir Klasör Seçin) Diyor

Lütfen Yardım Edin.
Cihaza önce Zarchiver uygulamasını indir ardından tüm izinleri ver sonra shizuki uygulamasını indir. Shizuki uygulaması indirdikten sonra bildirim miui değil android bildirim yap. Geliştirici seçeneklerini aktif et usb hata ayıklama kablosuz hata ayıklama ve usb adb aç. Ardından shizuki uygulamasına gir ve oradaki bütün talimatları izle. Zarchiver uygulamasından root a gir ve oradan shizuki seç data ya sorunsuz erişimin olur. Atacağım link var adam yabancı ama adamın videoda çektiği yaptıklarını yap sorunu çözersin. Ama KESİNLİKLE WİFİ lazım
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Üst Alt