Sohbet Bu iPhone telefonları bedavaya mı veriyorlar ?

• Konbuyu başlatan Üye silindi 278685
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 11
  • Görüntüleme 834

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Ülke ekonomisi kötü diyince insanlar açlıktan kırılmıyor bu ülkenin %50 ev sahibi %50 kiracı kimisinin ailesi varlıklı anne veya baba sağlam mesleklere sahip olabiliyor bunun dışında durumu önceden kötü olan tanıdıklarım oturup isyan ederek abicim dolarda çok bozdu yiaa demek yerine çalıştılar para biriktirdiler kredi çektiler eğitim aldılar daha sonra ticaret dropshipping kripto paralar nft metaverse arsaları yazılımcılık yatırım ve iş kurma alanlarında kafa patlattılar risk aldılar öğrendiler ama yolun başında sıradan işlerde çalışarak kredi borçları ödediler bu işler için.
Ben asıl bu teknoloji döneminde tembellik yaparak para kazanamayan insanlara hayret ediyorum aklım almıyor.
İnsanlar şuan fakir edebiyatı yapıyor sadece dışarıya gariban görünüp aslında varlıklılar :) sizde eğerki bu çağa ayak uydurmazsaniz daha çok delirirsiniz.

Ü

Üye silindi 278685

Guest
nasıl alındıgını söyleyim taksitli nakit avans operatör üzerine taksitli veya babaya yalvar yakar hattının üzerine aldırıyor adamcagız bilmem kaç ay onun parasını ödemek için ugraşıyor. yabancı üretiyor ülkesinde 1 liraya mal ettigini 10 liraya satıyor halk ı dinleniyor profesyonel çalısıyor bizim halk 1 lira kazanıp 10 liralık mal alıyor gösteriş için eskiden malı kullanıp insana deger verilirdi şimdi mala deger veriliyor insanlar kullanılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne iş yaparsan yap aldıgın telefon eger o telefon üzerinden para kazanmıyorsan aldıgın 1 aylık ücretten fazla olmaması lazım benim düşüncem bu adam parasının miktarını bilmiyordur o adam isterse iphone 13pro max x large bile alabilir kimsenin keyfine karısılmaz ama toplum komple zehirlendi
Turkcell e baktım aylık 10 bin lira ver 3 taksit ile işi kapatalım der gibi faturalandırma yapmışlar . 10 bin veren 20 de verir bence yada ben yanlış baktım .

Üst Alt