- Adım
- Talha
- Cihazım
- Xiaomi 13T
- Konular
- 21
Ülke ekonomisi kötü diyince insanlar açlıktan kırılmıyor bu ülkenin %50 ev sahibi %50 kiracı kimisinin ailesi varlıklı anne veya baba sağlam mesleklere sahip olabiliyor bunun dışında durumu önceden kötü olan tanıdıklarım oturup isyan ederek abicim dolarda çok bozdu yiaa demek yerine çalıştılar para biriktirdiler kredi çektiler eğitim aldılar daha sonra ticaret dropshipping kripto paralar nft metaverse arsaları yazılımcılık yatırım ve iş kurma alanlarında kafa patlattılar risk aldılar öğrendiler ama yolun başında sıradan işlerde çalışarak kredi borçları ödediler bu işler için.
Ben asıl bu teknoloji döneminde tembellik yaparak para kazanamayan insanlara hayret ediyorum aklım almıyor.
İnsanlar şuan fakir edebiyatı yapıyor sadece dışarıya gariban görünüp aslında varlıklılar sizde eğerki bu çağa ayak uydurmazsaniz daha çok delirirsiniz.
Ben asıl bu teknoloji döneminde tembellik yaparak para kazanamayan insanlara hayret ediyorum aklım almıyor.
İnsanlar şuan fakir edebiyatı yapıyor sadece dışarıya gariban görünüp aslında varlıklılar sizde eğerki bu çağa ayak uydurmazsaniz daha çok delirirsiniz.