Sohbet Bu iPhone telefonları bedavaya mı veriyorlar ?

• Konbuyu başlatan Üye silindi 278685
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 11
  • Görüntüleme 829
Ü

Üye silindi 278685

Guest
Nereye gitsem nereye baksam herkesin elinde 13 Pro Max var gına geldi artık . Hani tamam olabilir de herkesin parası bu 30 bin liralık bir telefona yetiyor mu ? Ülke durumu da bunlara göre bitik oluyorsa bize göre ne oluyor ? X3 Pro telefonumu zar zor aldım . iPhone almaya kalkışsam bilemiyorum . Millet çalıp mı kullanıyor illegal yollarla mı alıyor hala anlamış değilim . Lütfen beni aydınlatın deliriyorum burda

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
133
Yazmak isterdim ama siyasi konuya girer, o yüzden boşver iman gücüyle alıyor alanlar böyle bil yeter :)

Bende note 10 pro telefonu zorlanarak almadım ama hayalimde 11 ultra yada S21 ultra vardı alamadık iphone 13 herkesin elinde evet, dünyanın en pahalı ve alması zor telefonlarını kullanıyoruz ama herkeste var, Avrupa olsa tamam diyecem 1 asgari ücret bile değil orada amiral gemileri yada 13 pro max

Ü

Üye silindi 278685

Guest
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazmak isterdim ama siyasi konuya girer, o yüzden boşver iman gücüyle alıyor alanlar böyle bil yeter :)

Bende note 10 pro telefonu zorlanarak almadım ama hayalimde 11 ultra yada S21 ultra vardı alamadık iphone 13 herkesin elinde evet, dünyanın en pahalı ve alması zor telefonlarını kullanıyoruz ama herkeste var, Avrupa olsa tamam diyecem 1 asgari ücret bile değil orada amiral gemileri yada 13 pro max
Siyaset yasak olmasa keşke dicektim ama malum yer soğuktur o yüzden bulaşmaya bile gerek yok :D 🤣

Pivok

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pivok
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Operatörlük
Konular
29
ya evet dün gebze yeni kapı metrosuna bindim aman yarabbi herkeste 13 pro var şaşırdım ulan dedim durum o kadar kötü değil heralde

Ü

Üye silindi 278685

Guest
ya evet dün gebze yeni kapı metrosuna bindim aman yarabbi herkeste 13 pro var şaşırdım ulan dedim durum o kadar kötü değil heralde
Marmara foruma girip telefon ile ilgili yerlere girdiğinde ise herkesin elinde genelde hep Pro Max oluyor .

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Maalesef ülkenin fakiri fazla fakir, zengini de fazla zengin.
Adamların parası var atıyorlar faize şimdi devlet ekstra dolar kuru desteği de veriyor. Beleşe yaşam.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
93
Hindistan gibi oluyoruz fakir çok fakir zengin çok zengin

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
zenginlikle alakası yok millet iphone yi statü sembolü olarak görüyor bir çok kişi bu şekilde alıyor deger kaybetmiyor sebebi alıcısı cok yani herkes statüsünü yüksege tasımaya calısıyor işimi ne görüyorsa onu alır kullanırım "özenti olmak insanın doğasına aykırı bu kafayla daha cok afrikaya döneriz"

Ü

Üye silindi 278685

Guest
zenginlikle alakası yok millet iphone yi statü sembolü olarak görüyor bir çok kişi bu şekilde alıyor deger kaybetmiyor sebebi alıcısı cok yani herkes statüsünü yüksege tasımaya calısıyor işimi ne görüyorsa onu alır kullanırım "özenti olmak insanın doğasına aykırı bu kafayla daha cok afrikaya döneriz"
Şimdi şöyle diyen de var . Mesela atıyorum birisi A telefonunu alıyor birisi de B . Bakıyor ki B daha popüler ve moda olunca diğer insanlar da onun var ise benim neden olmasın ki diyor sonra o alıyor diğeri de alıyor daha fazla büyüyor bu oran
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama asıl sorun orda değil nasıl aldığında.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Şimdi şöyle diyen de var . Mesela atıyorum birisi A telefonunu alıyor birisi de B . Bakıyor ki B daha popüler ve moda olunca diğer insanlar da onun var ise benim neden olmasın ki diyor sonra o alıyor diğeri de alıyor daha fazla büyüyor bu oran

Ama asıl sorun orda değil nasıl aldığında.
nasıl alındıgını söyleyim taksitli nakit avans operatör üzerine taksitli veya babaya yalvar yakar hattının üzerine aldırıyor adamcagız bilmem kaç ay onun parasını ödemek için ugraşıyor. yabancı üretiyor ülkesinde 1 liraya mal ettigini 10 liraya satıyor halk ı dinleniyor profesyonel çalısıyor bizim halk 1 lira kazanıp 10 liralık mal alıyor gösteriş için eskiden malı kullanıp insana deger verilirdi şimdi mala deger veriliyor insanlar kullanılıyor

ne iş yaparsan yap aldıgın telefon eger o telefon üzerinden para kazanmıyorsan aldıgın 1 aylık ücretten fazla olmaması lazım benim düşüncem bu adam parasının miktarını bilmiyordur o adam isterse iphone 13pro max x large bile alabilir kimsenin keyfine karısılmaz ama toplum komple zehirlendi

Üst Alt