Yardım Bu hesabi kullanmak icin resmi whatsapp uygulamanın olması gerekiyor hatası

hubbifillah07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
mi note 10
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.5
Telefon Modeli
Xiaomi Mi Note 10
Bootloader Kilidi
Açık
2 aydır bu sorunu çözemedim. Denemediğim yöntem, okumadığım yorum kalmadı. Format attım, rom yükledim, rootladım. Whatsappı klonladım. 1-2 hafta hiç dokunmadan açılmasını bekledim. Whatsabıma sadece şu yöntemle girebiliyorum: Hattımı başka telefona takıp cihaz ekliyorum sonra da kendi telefonuma qr ile bağlanıyorum. bunu da 15 günde bir tekrar etmem gerekiyor. Garip olan şu ki benim telefonumda başkasının hesabına girebiliyorum, başkasının telefonunda kendi hesabıma giriş yapabiliyorum fakat ne hikmetse kendi telefonumda kendi hesabıma giriş yapılmıyor. bu sorunla karşılaşıp çözebilen var mı?

Masra

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Semai
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
30
Dostum bazı kisiler bootloader kilitleyerek çözdüğünü söylüyolar bazı kişiler ise twrp şifrelenince çözülüyor falan diyor belki imeilden kaynaklidir diyende var ya numara değişcen yada telefon değişcen bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum bazı kisiler bootloader kilitleyerek çözdüğünü söylüyolar bazı kişiler ise twrp şifrelenince çözülüyor falan diyor belki imeilden kaynaklidir diyende var ya numara değişcen yada telefon değişcen bence
Ama şundan kesin eminim sen telefonu stockromda atsan customromda atsan telefonuda sifirlasan banamısın demiyor vpn denedim yine olmadi bir keresinde telefonu sifirladim gmail kurmadan direk googledan whatsap apk kurdum yine ayni hata aldim bu whatsap hangi bilgilere erişebiliyorda ayni cihaz olduğunu anliyor, ben anlayamiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihaz kimliğini değiştirebiliyormuyuz acaba belki whatsap bizi farkli telefondan girdiğimizi anlarda kullanabilirz velki

Son düzenleme:
Oyla:

Bybn35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9 se
Konular
1
Ayni sorunu yaşadım çözüm şu şekilde oldu WhatsApp Bussines yükleyin normal olarak kurun numaranizi vs.

Akabinde yeni WhatsApp indirin numaranizi ona yazin bussineste hesabiniz acik iken oto dogrulama yapiyor ve sorun ortadan kalkiyor..

Daha sonra Bussines WhatsApp i silebilirsiniz

Oyla:

apache61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RIZA ÇOLAK
Cihazım
Mİ 10T PRO
Konular
0
Bu tarih itibarı ile bootloader kilidini kapatarak fastboot modunda yeni rom yükledikten sonra whatsapp normal olarak açtım. hata vermedi. ben bu şekilde çözdüm

Oyla:
Üst Alt