Sohbet Bu devirde altın alınır mı?

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Altın almanın şuan sırası değil hocam. Yükseleceği kadar yükseldi muhakkak düşecektir. 3 ay öncesine kadar alsaydınız iyi olurdu.
Konu 3 ay önce açılmış acaba ne yaptı arkadaş :D

Fromhell

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Redmi 9S 128GB
Konular
17
Altın almanın şuan sırası değil hocam. Yükseleceği kadar yükseldi muhakkak düşecektir. 3 ay öncesine kadar alsaydınız iyi olurdu.

Peki dünya devletleri yarışırcasına altın alırken insanlar niye altın almasın belki 20,30tl daha ucuzlar belkide hiç ucuzlamadan artışa gecer altının bir garantisi yok ki kaldı ki kış aylarına geldik bizim ülkemiz haricinde pandemi önlemleri artırılmaya başlandı ve kışın türkiyeninde ne durumda olacagı aslında ortada.. bu kadar paramız değersizleşmişken altından başka güvenli liman mı kaldı da altın alınmasın :)
Paranız varsa altın alın al satcı değilim cok cok uzun vadeli düşünüyorum kafamda rahat olsun diyorsanız fiziki altın alın yastık altına gömün hayat bu zamanın ne getiriceği belli olmaz altından başka güvenlicek birşey yok.. birileri zamanında satın altınınızı falan filan diyip gaz verdi ve gerçekten o gün o gaza gelenler bugün ne durumdadır acaba.
Benimki bir yatırım tavsiyesi değildir , sadece ülkemizin değil dünyanın gidişatı gidişat değil abd,ingiltere bile %30larda daralma yaşıyorsa bu kışda pandemi etkisi artarak devam ederse nakitte kalan kişiler hani vardır ya ben hep 50 liralık benzin alıyom yiğenim diyenler heh işte ancak onlara birşey olmaz cünkü anlamazlar :D

Üst Alt