Yardım Bu cihaz sıfırlandı sorunu

sarp159

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
redmi 5a
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
huawei p8 lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Yiğenimin Huawei p8 lite pra-lx1 model telefonu güncelleme mi gelmiş ne olmuş bilmiyorum ama akşamdan güncelle demiş ve bitmesini beklemeden yatmış. Sabah kalktığında şarj almamaya başladı ve erecovery moduna girdi. Bir süre sonra şarjı bitince kapandı ve abim telefoncuya götürüp şarj soketini değiştirtti. Telefon açılıyordu ama bir türlü hard reset yapmama rağmen erecovery modundan çıkamadım. Wifi ile dosya indirme de hata veriyordu. Ama çok uzun uğraşlar sonucunda 2 kez indirdim ve bir şekilde cihazı açmayı başardım.

Fakat şimdi de bu cihaz sıfırlandı deyip benden ilk google hesabını girmemi istiyor. Gmail adresini tam olarak bilmiyoruz ama elimizde olan mail adreslerini denedik. Mutlaka içinden birisi olmalı. Fakat inatla yine ilk mail adresini istiyor.

Nette gördüğüm videolar da ve yazılarda talkback setting den girip feedback menüsünden apk indirip google u bypass etmeyi anlatıyorlar ama bende feedback çıkmıyor. Bazıları klavye üzerinden tarayıcıya ulaşmaya çalışıyor ama klavye ayarlarına giremiyorum. Yani tarayıcı açmam mümkün değil.

Mi Flash tool ve stock indirdim ama nasıl kuracağımı bilemedim. Hep telefon açıkken ki anlatımlar var. Cihazı da bozmak istemiyorum. Acaba nasıl custom rom yükleyebilirim yada google u nasıl kandırıp başka mail girebilirim. Bir de unutmadan huawei kayıt kısmına ulaşıp google hesabı ile giriş yaptım haliyle oradan da tarayıcıya geçiş yapamıyorum. O ekran da bir türlü gelmiyor.

Üst Alt