Sohbet Bu bir veda olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
287
Telegram vs platformlarda dünyanın her tarafından tanımadığın binlerce kişi var, her ülkenin şartları farklı ve kullanıcıların farklı sorunları oluyor, ayrıca kullanılan dil ingilizce, ana dili ingilizce olanların dışında yazanların bazılarını anlamak ta bazen mümkün olamayabiliniyor ama basit bir sorunun cevabı anında alınabiliniyor, daha spezifik sorulara muhtelif yanıtlar gelebiliyor, ayıkla pirincin taşını...Bizim forumumuza da sorunu olan geliyor, arama butonunu asla kullanmıyor, sorusunu soruyu, alıyor cevabı, basıp gidiyor...işin ehli kişiler ya bıkkınlıktan yada vakitsizlikten bazen cevap vermiyorlar yada forumdan giderek uzaklaşıyorlar...gideni tutan yok, kalanlar bizim dostlarımız.
Bazı hocalarım rom konusu açıp, paylaşıyorlar, bir tane teşekkür veya takdir yok...Forumuzun en genç ve tecrübeli üyesi Sayın değerli hocam Murad Ali mesela iPhone alıp, forumdan uzaklaştı, 2 sene sonra POCO alarak foruma döndü, ara sıra uğrayıp, forumda paylaşımlar yapıyor, kimse takdir etmiyor...eeee adamda yılların birikimi ve tecrübesi var, yararlanın arkadaşlar...ondan sonra adam niye foruma uğramıyor? Uğramaz tabi...neyse, daha söylenecek çok şey var ama kısa keseyim de, bari Aydın havası olsun...herkese iyi Forumlar

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
42
halilgurbuz hocam, sizinle bir MIUI buluşmasında tanıştık. Yanlış hatırlamıyorsam Skorpi hocayla aynı masada oturuyorduk ve kendisiyle forum adına bir söyleşi yaparken biraz sohbet imkanımız oldu. Daha sonra da forum üzerinden bir çok konuda fikir alışverişinde bulunduk. Açık söylemeliyim ki şahsen tanımaktan memnuniyet duyduğum, son derece düzgün karaktere sahip beyefendi insanlardan birisiniz. Hocam her ne kadar" o da bizim gibi yaşlandı " dese de bizim gibi dinozorların yanında maşallah genç bir delikanlı sayılırsınız. 8=) giggle~~
Miuiturkiye forumu eski miuiturkiye olmadığı için vermiş olduğunuz kararla alâkalı bir yorumda bulunmak istemiyorum. ( Ki zaman zaman benim de düşündüğüm ama alışmış olmaktan dolayı bir türlü gerçekleştiremediğim bir karardır) Sadece hakkınızda hayırlı olmasını diliyorum.
Allah'a emanet olun.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
en basitinden whatsappta sorun yaşadığımızı belirttim en başta
çözümünü arıyoruz
bir arkadaş çözümü buldum para ile gösteririm diyor
abicim bu senin para kazanacağın bir konu değil
halilgurbuz de bu konulardan muzdarip sanırım
bende çok girmiyorum artık

basit şeyler için paraya yönlendirmeye gerek yok
imei vs konuları hariç
rom yüklemede cihaz açılma sorununda basit bir yardım yada destek edebilirsiniz
bu forumun amacı bu olması lazım
cihazda baya sorun olur amenna
imei ile işlem olur amenna

mesela netgsm var
hangi cihazda çekiyor çalışıyor bilgisi verseniz çok güzel olurdu
tecrübelerden yararlanmak lazım
sıfırdan başlıyoruz çoğu şeye
o zaman forumun manası kalmıyor

Ücretsiz çözümlerde hemen herkes zaten yardımcı oluyor hocam. Teknisyenler de dahil. Ücretsiz çözüm varken ücretli yönlendiren olursa da hemen linç yiyor haklı olarak devil~~

Netgsm ise 5 kasımdan bu yana sıkıntı. 5 Kasım öncesinde geçiş yapanlar şu an kullanıyor ama 5 Kasımdan sonra geçiş yapanların hatları hala açılmadı. Eğer geçmeyi düşünüyorsanız beklemeye alın, sorunlar düzelirse tekrar değerlendirirsiniz.

halilgurbuz hocam, sizinle bir MIUI buluşmasında tanıştık. Yanlış hatırlamıyorsam Skorpi hocayla aynı masada oturuyorduk ve kendisiyle forum adına bir söyleşi yaparken biraz sohbet imkanımız oldu. Daha sonra da forum üzerinden bir çok konuda fikir alışverişinde bulunduk. Açık söylemeliyim ki şahsen tanımaktan memnuniyet duyduğum, son derece düzgün karaktere sahip beyefendi insanlardan birisiniz. Hocam her ne kadar" o da bizim gibi yaşlandı " dese de bizim gibi dinozorların yanında maşallah genç bir delikanlı sayılırsınız. 8=) giggle~~
Miuiturkiye forumu eski miuiturkiye olmadığı için vermiş olduğunuz kararla alâkalı bir yorumda bulunmak istemiyorum. ( Ki zaman zaman benim de düşündüğüm ama alışmış olmaktan dolayı bir türlü gerçekleştiremediğim bir karardır) Sadece hakkınızda hayırlı olmasını diliyorum.
Allah'a emanet olun.

Patron olmadığınız için sizi hatırlamıyor ama hocam :D

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
42
Sıkıntı yok onununcuköy hocam. Hatırlanalım diye bir beklentimiz de olmadı zaten. Biz dostlarımızı sahip oldukları makam, mevkii yada mali güçlerine göre seçmiyoruz ki...
Onlar unutmasın yeter.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah'a emanet olun.
Xiaomi' kullanan bir insanın tilki gibi kurnaz bir zekâsı olabilir mi emin değilim hocam. Ne var ki miuiturkiye forumu tam bir kürkçü dükkanı, bu kesin. 8=)giggle~~

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
287
Konu sahibinin isteği üzere konu kapatılmıştır, bazı mesajlara cevap vermek isteyen olursa, sohbet köşesine buyurabilirler

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt