linux kullanmayı yada Windows yüklemeyi biliyorsunuz varsayıyorumYok o kadar şey değil benim için flash diskler iş görüyor yada telefon hafızası hafıza kart filan
CD yi aramam herhalde
Halledilir o kolay işlinux kullanmayı yada Windows yüklemeyi biliyorsunuz varsayıyorum
Çünkü almak istediğiniz cihazda Windows kurulu değildir
İşlemci ÇekirdeğiBu 2 mi
4 değil mi yaav
valla hocam 1800 2000 tl arasında masaüstü düşünüyorumBütçe sınırlarını ve de Masaüstü/Dizüstü tercihini belirtirseniz neden olmasın
Hocam o bandlarda verdiğiniz mevlaya karşılık bir performans alabilmeniz zor.valla hocam 1800 2000 tl arasında masaüstü düşünüyorum
Teşekkürler hocam fakat fiyatlar beni aşıyor.peki aliexpressten istediğimiz parçalar sıkıntısız gelirmi acabaHocam o bandlarda verdiğiniz mevlaya karşılık bir performans alabilmeniz zor.
Ancak 3000 TL ile 4000 TL arasında sizi çok tatmin edecek ve de uzun yıllar idare edecek bir sistem toplayabilirsiniz.
Bu bandın altındaki cihazlarda i3 , Ryzen 3 serileri bulunduğundan tavsiye etmem.
İnceleyebilmeniz amacıyla birkaç ürün linkini aşağıya bırakıyorum.(Tercih ettiklerim şeklinde sıralı)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ryzen 5 işlemciye ve RX 570 in Strix modeline (En güçlü) sahip bu sistem bu fiyat bandında alınabilecek en iyilerden. Daha sonrasında imkânlar el verdikçe HDD ve RAM eklemeleri yapılabilir.
Piyasaya yeni sürülen , 1050ti ile 1060 arasında , 1060 a çok daha yakım bir performans veren GTX 1650 ekran kartını taşıyan bu sistem ile uzun yıllar boyunca memnuniyetle sisteminizi kullanabilirsiniz.
Çoğu satıcı antistatik paket ile gönderiyor ve sıkıntı olmuyor ve de sorunsuz olarak ulaştırılıyor diye biliyorum.Teşekkürler hocam fakat fiyatlar beni aşıyor.peki aliexpressten istediğimiz parçalar sıkıntısız gelirmi acaba