Diğer BTK Yurtdışı Cihaz Kullanım Süresi Hakkında

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Btk öyle diyor hocam iki kere aradım aynı şeyi söylediler tabi ki siz test ettiyseniz diyecek birşey yok
Belki uygulamada değişikliğe gitmişlerdir hocam, tekrar denemek isteyen olursa ben önünü kesmiş olmayayım. Tekrar test etmek isteyen olursa lütfen sonucu burada paylaşsın :)

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Belki uygulamada değişikliğe gitmişlerdir hocam, tekrar denemek isteyen olursa ben önünü kesmiş olmayayım. Tekrar test etmek isteyen olursa lütfen sonucu burada paylaşsın :)
Ben test edeceğim hocam bizzat :)

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Ben şunu merak ediyorum. Kenarda duran Redmi Note 4X mido var. Kızım Redmi Note 10S kullanıyor sim 1 takılı, eşim Realme 6 kullanıyor sim 1 takılı. Ben Poco X5 Pro kullanıyorum sim 1 takılı. Bu telefonlara sim kartları yuvalara takıp ne kadar zamanda bir değiştirmem lazım ki slotlar iptal olmasın?
Biliyorsunuz sinyal alınmayan imei ler kapanacak. Saçma bir karar ama...

yalcinyavuzweb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yalçın
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
iş güvenliği uzman
Konular
0
yeni yıla girince 2 ocak tarihinde ilk önce 120 gün içinde kapatılacaktır mesajı geldi. ardından tam 41 dk. sonra aynı imei numarası için 30 gün içinde kapatılacaktır mesajı geldi. bu bahsettiğiniz duruma benzer bir konu gibi geldi, oyüzden buraya yazmak istedim. böyle mesaj gelmesi normal mi sizce? aynı durumla karşılaşan olmadımı acaba?

Üst Alt