Yardım Brick olmuş mi 9t pro, fastboot modundan çıkmıyor.

mihailsalmann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mihail
Cihazım
mi 9t pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
mi 10
Telefon Modeli
mi 9t pro
Bootloader Kilidi
Açık
dostlarım selamlar.. 2 gündür telefonsuzum. yardımcı olun lütfen.. fastboot üzerinden mi flash tool ile orijinal rom flashlayıp ardından tek tuşla twsp yükleme aracıyla twrp yükledim. mi 12 eu beta ve magisk yüklemek üzere swipe bölümünde ki 4 seçeneği tikleyip reboot'a basınca twrpye giremiyorum direk fastboota atıyor. twrp ile nasıl rom kurulur adı altında ki tüm adımları pür dikkat takip ederek yaptım ama fastboota atıyor.. fastboota atmadığı olmuştu ondada pcden cihaza dosya taşınamıyordu, sorun ne olabilir? nasıl bir yol izlemeliyim?

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
dostlarım selamlar.. 2 gündür telefonsuzum. yardımcı olun lütfen.. fastboot üzerinden mi flash tool ile orijinal rom flashlayıp ardından tek tuşla twsp yükleme aracıyla twrp yükledim. mi 12 eu beta ve magisk yüklemek üzere swipe bölümünde ki 4 seçeneği tikleyip reboot'a basınca twrpye giremiyorum direk fastboota atıyor. twrp ile nasıl rom kurulur adı altında ki tüm adımları pür dikkat takip ederek yaptım ama fastboota atıyor.. fastboota atmadığı olmuştu ondada pcden cihaza dosya taşınamıyordu, sorun ne olabilir? nasıl bir yol izlemeliyim?
Fastboot rom atabiliyor musunuz?

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
İlk olarak fastboot ile rom flashlayın sonrasında android sürümünüzle ve cihazınızla uyumlu bir twrp bulun forumdan.Twrp yi minimal adb and fastboot klasörünün içine atın ve twrp nin adını recovery.img yapın.Ve aşağıdaki komutları girin.
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img

Oyla:

mihailsalmann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mihail
Cihazım
mi 9t pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
twrp konusunda sıkıntı yaşıyorum. tek tuşla twrp yükleme uygulamasıyla attım hep şu ana dek. şu an atacağım olan rom bu konuda ki rom. buna ve cihazıma uygun twrp linki atabilir misiniz zahmet olmazsa?

Oyla:

wiper30

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şükrü
Cihazım
mi 11T Pro
Meslek
Güvenlij+PC vs..
Konular
55
Kardeşim romu twrp yukledniz ise 4 wipe seçeneği flaş önce sifirladiniz doğru mu

Oyla:

mihailsalmann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mihail
Cihazım
mi 9t pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
adımlarım şöyle; mi flash ile cihaza bu konudaki original romu flashlıyorum. ardından twrp atıyorum, devamını işlemden sonra yazacağım, romun inmesini bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim romu twrp yukledniz ise 4 wipe seçeneği flaş önce sifirladiniz doğru mu
tam anlayamadım hocam sorunuzu :/

Oyla:

wiper30

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şükrü
Cihazım
mi 11T Pro
Meslek
Güvenlij+PC vs..
Konular
55
adımlarım şöyle; mi flash ile cihaza bu konudaki original romu flashlıyorum. ardından twrp atıyorum, devamını işlemden sonra yazacağım, romun inmesini bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tam anlayamadım hocam sorunuzu :/
Driver ve ABD dosyaları görüyor mu

Oyla:
Üst Alt