S
Silinen üye 65171
Guest
Merhaba mi 8se kullanıyorum global stabil brick diye bir çok konu görüyorum brick nedir ?
peki hocam benim telefonum kvk garantili normalde miui 9 yüklüydü ben miui 10 kullanmak için betayı yükledim .bl yi açıp miui 9 u yüklesem daha sonra bl yi kapatsam farkederler mı.bildiğim kadarıyla miui 10 beta dan miui 9 kararlıya düşürürsem antirollback e yakalanıyormuş bu yüzden denemeye korkuyorum açıkçası brick olur diye.
peki hocam benim telefonum kvk garantili normalde miui 9 yüklüydü ben miui 10 kullanmak için betayı yükledim .bl yi açıp miui 9 u yüklesem daha sonra bl yi kapatsam farkederler mı.bildiğim kadarıyla miui 10 beta dan miui 9 kararlıya düşürürsem antirollback e yakalanıyormuş bu yüzden denemeye korkuyorum açıkçası brick olur diye.
Eu rom kurulmuyormu peki hocam ? Eu rom var bildiğim kadarıyla
Cevap vermemiş olmayayıom diye yazıyorum hocama ma bir üst mesajda m35 çok güzel açıklamış sorunuzu
Eu romlar china tabanlı olduğu için sorun olmaz zannediyorum hocam ama yine de kendi adıma son değişiklikler sonrası çin için üretilmiş, global olmayan bir cihazı ben almazdım.
Hocam benim niyetim telefonu garanti ye gonderdigim zaman garanti dışı kalmiyacak şekilde yazılımı düzeltmek.cihazi satacagim paraya ihtiyacım var alacak adama da beta rom ile vermek istemiyorum olur da adam garanti ye gonderir garanti disi bırakırlar kimseyi ne magdur etnek istiyorum ne de kimsenin hakkina girmekhah işte tam olarakda onu uslu durmayıp yaparsan cihazın brick olucak şuan b.l kilidini kapatırsan direk brick oluyora.r.b de zaten direk brik oluıyor ikisinide denersen brick in ne demek olduğunu güzelce öğrenirsin cihazı ekran kasa pil ve kamera sensörü olarak parça niyetine satarsın
![]()
Cevap vermemiş olmayayıom diye yazıyorum hocama ma bir üst mesajda m35 çok güzel açıklamış sorunuzu
Aynen hocam allah razi olsun ikinizden de
Hocam benim niyetim telefonu garanti ye gonderdigim zaman garanti dışı kalmiyacak şekilde yazılımı düzeltmek.cihazi satacagim paraya ihtiyacım var alacak adama da beta rom ile vermek istemiyorum olur da adam garanti ye gonderir garanti disi bırakırlar kimseyi ne magdur etnek istiyorum ne de kimsenin hakkina girmek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben kendim yapabilirim bir cok kez rom twrp olaylari ile ilgilendim . Miui 10 global stabil icin forumu arastirdigimda redmi note 5 olarak geçiyor mus redmi 5 plus bu romu mu yuklemem gerekiyor .bl kapali 15 gun beklemem gerekiyor.bl acmadan yazilimi indirip guncelleyici veya recovery den yuklesem olur muhocam yazılım yüklerken b.l ı kitlemezsen sorun olmaz antirollback oldugu içinde düşük sürüm kurma cihaza miui global 10 kur tertemiz b.l açık şekilde kullansın bi sıkıntı olmazki ama sen yazılımı flashlarken tutupta b.l ı kitle dersen malesef yukarı yazdıkalrımız başına gelecek. eğer ben yapamam dersen ücret karşılığı yapanlar var onlara yaptır çok pahalı bişey değil.
Hocam son düzenlemeler sonrasında çin cihazlarına global rom yüklenemeyeceği açıklandı. Satın almadan önce yeni sistemin ayrıntılarının belli olmasını beklemenizi tavsiye ederim.
Öncelikle güncelleyici uygulamasından .zip dosyasını yüklemenizi tavsiye ederim. Eğer başarılı olmazsa bootloader kilidini açıp mi flash ile yükleyebilirsiniz.
Hocam son düzenlemeler sonrasında çin cihazlarına global rom yüklenemeyeceği açıklandı. Satın almadan önce yeni sistemin ayrıntılarının belli olmasını beklemenizi tavsiye ederim.
Öncelikle güncelleyici uygulamasından .zip dosyasını yüklemenizi tavsiye ederim. Eğer başarılı olmazsa bootloader kilidini açıp mi flash ile yükleyebilirsiniz.