Yardım Brick oldu açılmıyor

Bedirhanyilmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bedirhan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
3
Amacım sadece Miui11'den Miui10'a indirmekti. Rom indirip, mi flash ile yükledim, brick oldu. Biraz araştırınca cihaz daha önce çin sürümden globale geçtiği için böyle olabileceğini öğrendim. Telefon açılmıyordu, USBye bağladığımda hızlı bir şekilde beyaz led yanıp sönüyordu.

Çin sürümü bir rom yüklemek için tekrar flash attım, yanlışlıkla Flash & Lock seçeneğindeyken flashladım ama hemen kapattım. Tekrar ayrı rom'u Clear All diyerek yükledim. (Led flashlama işlemi sırasında yanmaya başlamıştı.)

Daha sonra aygıt yöneticisinde "Qualcomm HS-Usb Diagnostic 900E" olarak görünüyordu ve telefon açılmıyordu. Bu şekilde birkaç rom yükleme denemesi yaptım çözüm olmadı.

Son çare kasayı açıp, edl moduna aldım, Qloader olarak görünüyor aygıt yöneticinde. Bir kaç farklı çin/global rom denemesi yaptım. Flash işlemi devam ederken status kısmında "flashing..." yazmıyor, "WriteFile xxxx" olarak bilgiler görünüyor. Makul bir süre sonra (150-200sn) "işlem başarıyla tamamladı. <xml......." gibi birmesajla bitiyor.

Ama değişen bir şey yok. Telefon ne açılıyor ne bi ses, titreşim yapıyor.

USB bağlantısında "Qualcomm HS-Usb Diagnostic 900E" olarak görünüyor. Durup dururken büyük sıkıntı çıkardım başıma, lütfen yardım edin.

Bedirhanyilmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bedirhan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
3
Emmc partisyon tablosu bozulmuş durumda. Cihaz elime gelirse düzeltebilirim.

Bana mesaj atabilir misiniz? SMS onayım olmadığı için ben atamıyorum ve sms onayı da şuan mümkün değil. Zenex
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Malesef sorun devam ediyor. Çözülürse buradan yazarım.

Son düzenleme:
Oyla:

Eraybarca

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Çevirmenlik
Konular
3
Bana mesaj atabilir misiniz? SMS onayım olmadığı için ben atamıyorum ve sms onayı da şuan mümkün değil. Zenex
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Malesef sorun devam ediyor. Çözülürse buradan yazarım.
Çözüm bulamadınız sanırım.

Oyla:
Üst Alt