- Adım
- Murat
- Cihazım
- Mibox
- Konular
- 1
Sevgili MIUIer,Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bugün Mi Mox 3 MDZ-16-AA test point kullanarak sizlerle yazılım yükleme bilgilerini paylaşmayı planladık. Hadi Başlayalım.
Aşağıdaki adımları dikkatlice izleyin:
1. AmLogic USB Burning aracını indirip yükleyin (aşağıdaki linke tıklayınız).
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2. Firmware Image dosyasını indirin ve ZİP içinden Çıkarın (aşağıda indirin).
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
3. AmLogic USB Yazma aracını Yönetici olarak çalıştırın ve İngilizce dilini ayarlayın.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
3. İndirdiğiniz sonu .img ile biten yazılım dosyasını içe aktarın.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
4. Doğrulama işlemi bitene kadar bekleyin.
5. TV Kutunuzu açın.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
7. TV kutusunu PC'nize bağlayın (USB Erkek-Erkek kablosu kullanmanız gerekir yani her iki tarfı USB erkek girişi olacak).
8. Fotoğrafta gösterildiği gibi iki noktayı birbirine temas ettirin ve bilgisayara bu esnada usb kablosu ile bağlayın.
9. Sistem yeni cihazı "WorldCup Cihazı" olarak tanıyacaktır.
10. AmLogic USB Yazma aracı "Bağlantı Başarılı" yazısını gösterecektir.
11. Alttaki resimde görüldüğü yan taraftaki menüden aşağıda ki resimde olduğu gibi seçimleri yapın
12. Başlat düğmesine basın ve işlemin bitmesini bekleyin. Yeşil bir bar üzeriden %100 görürseniz herşey tamamdır.
13. Eğer aşağıdaki gibi bir ekran karşınıza çıkarsa USB kablosunu çıkarın ve tekrar takın işlem kaldığı yerden devam edecektir.
Kredi Mega bulut bağlantı için
sashlav (4pda.ru)
bzz11g (XDA)
Üstad Selamlar
Yandex Linkinden İndirdim Yanlız IMG Dosyası Yok İçerisinde Mümkünse Yardımcı Olabilir misiniz.
Birde Bende Erase Flash Çıkmıyor =)
Flashını Uçurmuş Olabilirimde
Özetle Anlatmak İsterim Ben Bu Cihazı Rootlu Aldım tivibu tvplus calısmıyor diye rootunu bozayım derken ne var ne yok ucurdum şimdi ışık bile yok cihazda