Yardım Brick, cihazı buL sorunu

gtrkefen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serhatt
Cihazım
Xiomi mi note 3
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
jason.EU. 11.04.0
Telefon Modeli
xiaomi mi note 3
Bootloader Kilidi
Açık
telefonum brick oldu ve miflash pro dan rom yuklemek isterken sorry,couldnt flash this devices before turning off 'find my devices' TÜRKÇESİ

üzgünüm, 'cihazlarımı bul' kapatılmadan önce bu cihazların yanıp sönmesi mümkün değil
bu sorun oluşuyo TELEFON açılmadığı içinde cihazı bulu kapatamıyom nasıl yapabilirim bilginiz varmı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hep
mi şifrenizi biliyorsanız i.mi.com adresinden hesabınıza girip cihazı bul özelliğini kapatmayı deneyebilirmisiniz.
sini biliyorum knk cevap için sağol eğer vaktin varsa lin atabilirmisin

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
telefonum brick oldu ve miflash pro dan rom yuklemek isterken sorry,couldnt flash this devices before turning off 'find my devices' TÜRKÇESİ

üzgünüm, 'cihazlarımı bul' kapatılmadan önce bu cihazların yanıp sönmesi mümkün değil
bu sorun oluşuyo TELEFON açılmadığı içinde cihazı bulu kapatamıyom nasıl yapabilirim bilginiz varmı.

hep

hep

tarayıcınıza i.mi.com yazın, doğrudan giriş ekranı gelecektir. şifrenizi girin. ayarlardan cihazınızı bulun. sağ üst tarafta üç noktalı kısımda bul özelliğini kapat veya ona benzer bir ifade olacak. ona kapatın.

Oyla:

gtrkefen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serhatt
Cihazım
Xiomi mi note 3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tarayıcınıza i.mi.com yazın, doğrudan giriş ekranı gelecektir. şifrenizi girin. ayarlardan cihazınızı bulun. sağ üst tarafta üç noktalı kısımda bul özelliğini kapat veya ona benzer bir ifade olacak. ona kapatın.
cihazı sil var

Oyla:
Üst Alt