Soru Botloader vs..

hunter1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
utku
Cihazım
K20 Pro
Konular
2
Arkadaşlar forumda zenex hocam tatildeymiş onun yerine bu botloader vs imei işlerinden anlayan birisi varmıdır tavsiyeniz güvenilir .. Mi 9t pro telefonuma işlem yaptırıcamda tavsiyelerinizi bekliyorum..

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Arkadaşlar forumda zenex hocam tatildeymiş onun yerine bu botloader vs imei işlerinden anlayan birisi varmıdır tavsiyeniz güvenilir .. Mi 9t pro telefonuma işlem yaptırıcamda tavsiyelerinizi bekliyorum..
Bootloader kilidiniz açık mı ?

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Kapalı fakat bana verilen 1 hafta süre geçti 2 gün fazladan oldu hatta yani açılabilir durumda şuan ama dokunmaya korkuyorum..
PC den açın . Açmadan önce yedeklerinizi alın . Sıfırlama yapacaktır. Korkulacak birşey yok. Unlock diyeceksiniz boot açılacak.

Oyla:

Nurullah6547

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NURULLAH
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
6
Kapalı fakat bana verilen 1 hafta süre geçti 2 gün fazladan oldu hatta yani açılabilir durumda şuan ama dokunmaya korkuyorum..
Kilit açma en az riskli işlem sadece telefondaki herşey silinir korkacağınız bir durum yok yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kilit açma en az riskli işlem sadece telefondaki herşey silinir korkacağınız bir durum yok yani
Bir de IMEI işlemini hemen hemen herkes yapıyor Zenex olmasına gerek yok adam Çanakkale'de siz nerdeysenizz orda yaptırın

Oyla:

hunter1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
utku
Cihazım
K20 Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mi kilit açma durumuna geliyorum hesap ve cihaz eklemeye hazırlanıyor diyor sonra doğrulanamadı hesabınızda tekrar oturum açın yada yeniden deneyin diyor mobile geçmeme rağmen

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
mi kilit açma durumuna geliyorum hesap ve cihaz eklemeye hazırlanıyor diyor sonra doğrulanamadı hesabınızda tekrar oturum açın yada yeniden deneyin diyor mobile geçmeme rağmen
Unlock programı açın . Telefondaki mi hesabınızı programa girin. Fastboota alın takın .

Oyla:
Üst Alt