Yardım botloader kilidini açmak için tıklayınca error : 10000

SAMET66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SAMET
Cihazım
REDMİ NOTE 8 PR
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.03.00
Telefon Modeli
redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
arkadaşlar yerli imei atılmış telefonuma çin romu yüklü ve mi hesabına giriş çıkışlarda sorun yaşıyorum bazen hesaba giriş yapabilmek için yarım saat tekrar denemek zorunda kalıyorum bu denemeler sonucunde hesaba giriyor fakat cihazlarım kısmında cihaz gözükmüyor bunun haricinde tüm adımları doğru yapmama rağmen booltoader kilidi açmak için tıklayınca error 10000 hatası veriyor bu sorunu çöezebilen yardımcı olabilecek birileri var mı?

SAMET66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SAMET
Cihazım
REDMİ NOTE 8 PR
Konular
3
Hocam maalesef aklıma gelen bunlar.

teşekkür ederim güzel denmeydi mi hesabındaki kurtarma numarası ile telefondaki takılı sim kart numarası aynı olma zorunda mı bende ikinci telefonumun numarası kayıtlı bundan olmaz sanırım

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
teşekkür ederim güzel denmeydi mi hesabındaki kurtarma numarası ile telefondaki takılı sim kart numarası aynı olma zorunda mı bende ikinci telefonumun numarası kayıtlı bundan olmaz sanırım
Telefon numarasını dogrulayip deneyin hocam. Lakin bununla alakalı olduğunu sanmıyorum

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
peki hesapta cihaz gözükmediği için olabilir mi ?
Hocam cözüm basit mi hesabından çıkış yapın ardından tekrar giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra geliştirici seceneklerinden tekrar hesap ve cihaz ekleyin. Bu sorunun sebebi verilen süre zarfında cihazın kapatılıp acılması veya mobil veri bağlantısının kesilmesinden kaynaklı.

Oyla:

SAMET66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SAMET
Cihazım
REDMİ NOTE 8 PR
Konular
3
Hocam cözüm basit mi hesabından çıkış yapın ardından tekrar giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra geliştirici seceneklerinden tekrar hesap ve cihaz ekleyin. Bu sorunun sebebi verilen süre zarfında cihazın kapatılıp acılması veya mobil veri bağlantısının kesilmesinden kaynaklı.

abi anladığım kadarıyla imei atıldıktan sonra cihazın botloaderi kilitlendiği için artık mi serverleri cihazı tanımıyor cihazı modelini okuyamıyor modeli anlamadığı için cihazı hesaba eklemeyiyor ve botloader kilidi açılmıyıyor nasıl yapacaz bilmiyorum türkçe rom atsak düzelir mi aceba ?? atan biri varmış bu şekilde cihazlara yardım bekliyorummm :S:S:S:

Oyla:

Ahmet Bilgin

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Bilgin
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Muhasebeci
Konular
1
abi anladığım kadarıyla imei atıldıktan sonra cihazın botloaderi kilitlendiği için artık mi serverleri cihazı tanımıyor cihazı modelini okuyamıyor modeli anlamadığı için cihazı hesaba eklemeyiyor ve botloader kilidi açılmıyıyor nasıl yapacaz bilmiyorum türkçe rom atsak düzelir mi aceba ?? atan biri varmış bu şekilde cihazlara yardım bekliyorummm :S:S:S:
Zenex hocama başvurabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt